Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FREEMAN

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FREEMAN

Freeman

Freeman Beauty är en brittisk producent av ansiktsvård, fotvård och kroppsvård. Freeman Beauty har existerat i över 30 år, och man ligger aldrig på latsidan vad gäller produktutveckling. Hos Freeman är man exceptionellt duktiga på att märka förändringar i kundernas preferenser och behov, och produkterna vidareutvecklas strax därefter. Freeman har en passion för att utveckla riktigt bra skönhetsprodukter, och med 30 års erfarenhet i bagaget är det en självklarhet att erbjuda ärliga produkter som är riktigt bra för din hud. Alla hudvårdsprodukter från Freeman är utan parabener, sulfater och mineraloljor.

Freeman ansiktsmasker

Freeman Beauty Labs vet att grunden till skönhet ligger i en sund, frisk och välfuktad hud. Det är ingenting som går att fuska sig till, och därför är Freemans produkter fullproppade med läckra ingredienser. Många av ingredienserna kommer från växtriket och ger en naturlig uppfriskning av din hud.

Freeman är utan tvekan mest kända för sina underbara ansiktsmasker. Här på Luxplus hittar du en lång rad Freeman ansiktsmasker fulla av naturliga, sunda ingredienser. Det finns till exempel en Freeman ansiktsmask baserad på havregryn och avocado. Du hittar även storsäljaren Freeman Charchoal & Sugar vilken, som namnet antyder, utgörs av kol och socker. Utöver dessa ingredienser hittar du gurka, plommon, kamomill, lavendel… ja, listan över de många läckra ingredienserna i Freemans masker kan göras lång. Oavsett vad just din hud behöver kan du vara säker på att hitta en Freeman ansiktsmask som uppfyller dina behov. Du kan också vara säker på att regelbunden användning av maskerna hjälper dig att uppnå en naturlig lyster.

Freeman-masker i Sverige

Freeman-masker är inte helt lätta att hitta i Sverige, men nu behöver du inte leta längre. Vi är stolta över att som en av få återförsäljare kunna erbjuda Freeman-masker i Sverige. Freeman-maskerna kommer i olika typer av förpackningar – från engångsmasker i påse till större tuber. Om du behöver prova dig fram till vilken mask just din hud behöver är det en god idé att beställa ett par mindre förpackningar, för att sedan välja en större tub när du hittat den perfekta Freeman-masken.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.