Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FREDSTED

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FREDSTED

Fredsted

Det var den unga aktiva försäljaren Valdemar Fredsted, som i en tidig ålder fascinerades av teets förunderliga värld. Hans nyfikenhet resulterade i att han upptäckte att han hade en bra känsla för handel och därför grundade han år 1917 ett tehus kallat Fredsted i Magstræde i Köpenhamn, där han fraktade hem te till de tedrikkande danskarna från främmande och exotiska platser runt om i världen. Valdemar Fredsted hade stor respekt för och värnade om de gamla tetraditionerna, men ville samtidigt utmana det traditionella med att utforska de möjligheter som fanns inom temarknaden. Därför letade han alltid efter ny tesorter, nya blandningar och nya uttryck som kunde locka och överraska de danska smaklökarna. Det är just denna vision som kännetecknar Fredsted The idag och som avspeglas i Fredsetds breda sortiment, som erbjuder allt från klassiska rena teer som svart, grönt och vitt te, till ett flertal olika teer i form av spännande blandningar och fina örter. Fredsted fraktar fortfarande hem te från hela världen och sätter stort fokus i att kunna inspirera och locka danskarna med nya och spännande teblandningar.

Fredsted Te

På Luxplus kan du bland annat hitta natt-te, örtte, pepparmyntate, danskt ekologiskt kamomillte och silver rose earl grey-te. Pepparmyntateet är gjort av 100% pepparmynta och pepparmynta är faktiskt en medicinsk växt från den gamla egyptiska tiden som ofta fungerar som medicin till lite allt möjligt. Teet ger en frisk och kryddig smak av pepparmynta. Natt-teet av örter består av kålrot, pepparmynta, citronbalsam, rölleka, humle och lavendelblomma och har en blomstrande mild och behaglig smak. Liksom, pepparmyntan, fungerar torkade örter mot lite allt möjligt.

Fredsted Chai Latte

Tycker du bättre om Chai Latte ska du prova Fredsted’s Chai Latte, som finns både som Chai Latte Spicy eller Chai Latte Green Tea. Chai Latte Spicy är ett intensivt te med bas av klassiskt svart te och kanel, medan Chai Latte Green Tea är ett te baserat på grönt te med smak av ingefära och citrongräs. Med båda dessa teer, ska du endast tillsätta lite kokat vatten, röra om och njuta av den varma och orientaliska stämningen.

På denna sida kan du hitta teer i många olika smaker, allt från de mest klassiska till spännande och nya teblandningar, alla till ett billigt pris när du köper dem på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.