Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FLASH

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FLASH

Flash

Flash är marknadsledare inom ytrengöring i Storbritannien. Flash producerar rengöringsporukter med fokus på effektivitet och enkelhet. I utbudet hittar du allrengöringsmedel i massa olika utföranden, t.ex. som flytande medel, som wipes och i sprayflaska. Det finns en rad olika dofter att välja mellan, såsom Citron. Förpackningarna varierar också i storlek, så att du kan välja en produkt som passar dina behov och förbrukning. Med Flash rengöringsprodukter får du ett rent hem “in a flash”. Optimal rengöring med minimal ansträngning, helt enkelt.

Slipp gnugga samma fläck tills hela kroppen värker. Slipp ha hela städskåpet fullt med olika rengöringsmedel. Med Flash allrengöringsmedel kan du rengöra alla ytor och de tuffaste av fläckar på ett tidseffektivt sätt.

Allrengöring från Flash

Har du tröttnat på att äga ett rengöringsmedel för varje yta som du önskar rengöra? Då ska du slänga ett öga på Flash välsorterade utbud. Här finns en rad olika universalrengöringsmedel. Dessa allrengöringsmedel är bra för daglig rengöring av golv, väggar, tak, möbler och kakel/klinker. Inte nog med att Flash produkter är tuffa mot fett och fläckar, de ger också en upplyftande väldoft. Den fräscha doften förlänger den rena känslan samtidigt som lyfter och behagar.

Om man nu skulle tycka att det är för mycket av ett projekt att plocka fram moppen och spannet, så finns det faktiskt en ännu enklare lösning. Lösningen heter rengöringsserveter, eller wipes. Flash har rengöringsservetter särskilt utvecklade för golvrengöring. Dessa servetter innehåller bakteriedödande medel som tar kol på 99,99 av bakterierna på dina golv. Flash Floor Wipes rengör effektivt linoleum, klinker, kakel och stengolv.

Billiga rengöringsprodukter från Flash

Golven ska rengöras, köksbänken ska torkas av, kakelplattorna i badrummet ska putsas, likaså handfaten och köksbordet. Ska man ha en produkt för varje yta skena utgifterna snabbt iväg. Att spendera stora belopp på rengöringsprodukter är det ingen som roas av. Med Flash får du effektiva rengöringsprodukter som råder bot på de tuffaste av fläckar, oavsett vilken yta de sitter på. Dessa rengöringsmedel är supereffektiva och du behöver inte köpa mer än en produkt för att vara helgarderad.

På den här sidan hittar du vårt utbud av Flash effektiva rengöringsprodukter till mycket billiga priser. Hos oss sparar du både tid och pengar, så att du kan fokusera på saker som är roligare än badrumsrengöring.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.