Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FING'RS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FING'RS

Fing'rs

Detta härliga rosa varumärket från Österrike erbjuder dig en samling med snygga och kaxiga produkter för dina naglars skönhet. Fing’rs har i över 20 år varit den största och ledande verksamheten för falska naglar och numera erbjuder ett brett sortiment med produkter, som du behöver för att hålla dina fingrar & naglar rena och vackra. 


FING’RS NAGELVÅRD

Handhygien är otroligt viktigt. Det sägs att vi ofta blir bedömda som människor beroende på på vår hand- och finger hygien, vilket också kan ses som en representation av den bredare hälsan vi utstrålar. Bland vårt sortiment av Fing’rs produkter hittar du en rad olika nagelsaxar och nagelfilar som hjälper dig hålla din naglar och fingrar i ordning. Hos Fing’rs hittar du dessutom saxar och filar i olika former, så du kan hitta något som känns användarvänligt och behagligt, men som även passar dig personligen. 


FALSKA NAGLAR FRÅN FING’RS

Tycker du personligen att det är för mycket jobb att piffa upp naglarna hela tiden, bör du se närmare på det Fing’rs har att erbjuda. När du handlar falska naglar från Fing’rs kan du vara stensäker på att du får produkter av världsklass. Fing’rs är en av de första och originella företagen som påbörjade framtagandet av falska naglar, de är också varumärket som har utvecklat falska naglar under längre period. Hos Fing’rs hittar du ett glatt och färgrikt utbud av falska naglar, allt ifrån flörtiga rosa och röda färger, festliga svarta och guldiga färger, eller vardagliga blå och gröna färger. Dessutom förekommer dessa i olika längder, så du kan hitta rätt färg-storlek kombination som passar perfekt till olika tillfällen. 


BILLIGA NAGELPRODUKTER FRÅN FING’RS

Inte nog med att vackra händer och fingrar kräver mycket energi att upprätthålla, ibland kan produkter för detta tära på plånboken. På Luxplus glädjer vi oss i att erbjuda ett sortiment av Fing’rs produkter, till väldigt generösa priser. Det skall inte kosta en förmögenhet att känna sig frisk och vacker, upplev en billig och behaglig hand- och nagelvård med produkter från Fing’rs idag.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.