Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FERRARI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FERRARI

Ferrari

Ferrari är ett italienskt lyxmärke känt för sina snabba bilar och varumärket med den stegrande hästen. Ferrari grundades 1922 av italienaren Enzo Ferrari och sedan dess har Ferraris logotyp och varumärke blivit förknippat med manlighet, hästkrafter och racerbilar. Många män har drömt om att äga en knallröd Ferrari, och även om det troligtvis inte är en dröm som komma slå in kan man i alla fall unna sig Ferraris lyxiga herrparfymer. Här på Luxplus köper man Ferrari parfym billigt utan konstigheter, och kan utan problem unna sig flera sorter av Ferraris manliga och exklusiva herrparfymer.

Ferrari parfym

Ferrari parfymer och deospray tar utgångspunkt i varumärkets maskulina utstrålning och känsla av lyx, rikedom, makt och vinnarattityd. Det är parfymer till självsäkra män med en stark tro på sig själva. Har du vinnarattityd och inget annat än guldet är gott nog så ska din parfym självklart också passa till denna image. Ferrari parfym är maskulina dofter inspirerade av sitt italienska ursprung med lyxiga italienska doftnoter som siciliansk citrus, läder, patchouli och enbär. Föreställ dig en självsäker, macho italiensk man med hög känsla för mode, lyx, avec, cigarrer och god stil, så har du grundtanken bakom doftnoterna i herrparfymer från Ferrari. Utöver Ferrari parfymer finns det Ferrari deospray i samma doftserie som parfymerna.

Ferrari Red, Ferrari Black, Ferrari Uomo och Ferrari Scuderia

Ferrari Uomo, Ferrari Red Power och Ferrari Black är bara några av de uppskattade herrdofterna som Ferrari skapat. Likt bilarna från Ferrari är parfymerna exempel på manlighet och styrka, och det krävs en självsäker man för att köra runt i en Ferrari, liksom för att bära en Ferrari-parfym.

Exempelvis den populära röda parfymen från Ferrari, kallad Ferrari Red Power, har en speciell karaktäristisk känsla av man, styrka och energi. Ferrari Red är en parfym som klassas som aromatisk fougere vilket gör den till ett litet kraftpaket som framhäver självkänslan. En tacksam herrparfym som fungerar året runt och som går jättebra att använda även på jobbet.

Ett annat populärt exempel från Ferraris sortiment med herrparfymer är Ferrari Black. En förförisk och manlig parfym som drar åt det sötare hållet och är helt klart en parfym för män med stil, klass och känsla. Det sägs vara en parfym som attraherar kvinnor och som är perfekt att bära om man ska på dejt.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.