Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

FARMONA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

FARMONA

Farmona

Farmona är ett polskt kosmetikföretag som har tagit omvärlden med storm. Företaget grundades 1997 och har sedan dess vuxit lavinartat. Företagets filosofi är att kombinera de senaste framstegen inom kosmetologi med näringskraften hos naturliga, växtbaserade ingredienser. Utvecklingen av dessa produkter sker i Farmonas eget laboratorium. Samtliga ingredienser väljs noggrant ut med marknadstrender, effektivitet och miljövänlighet i åtanke.

Just miljömedvetenhet är något som står högt upp på Farmonas prioritetslista. Det är inte enbart ingredienserna som följer ett miljömässigt ansvarsfullt tänk, utan så även produktionen. Denna naturkosmetik har blivit erkänd hos kunder som värdesätter innovation, kvalitet och effektivitet. Företaget har över 450 kropps-, ansikts- och hårvårdsprodukter i sitt sortiment.

Integritet, etik och tillförlitlighet är ledord som har väglett verksamheten ändå sedan starten. Med dessa värderingar har företaget vunnit mängder av priser, såsom “Product Of The Year” och “Gazelle Of Business”. 2012 fick Farmona Natural Cosmetics Laboratory motta ett prestigefyllt pris - ett pris från Polens president för bolagsstyrning och företagsansvar.

NATURLIG KOSMETIKA FRÅN FARMONA

Från Farmona kan du handla allt från ansiktskräm, ansiktsserum, dagkräm, ögonkräm och nattkräm till schampo, balsam och solkräm. Samtliga produkter är framtagna på naturliga, växtbaserade ingredienser. Dessa produkter är resultatet av flera års forskning. De ligger i den absoluta framkanten av naturlig kosmetika. De naturliga, aktiva ingredienserna, som ofta utgörs av naturliga växtextrakt, utgör inte enbart ett effektivt sätt att  behandla hud och hår, utan även ett skonsamt sådant.

De olika ansiktskrämerna fyller olika funktioner, såsom anti-aging, återfuktning, avlägsna orenheter, tona, återuppbygga etc. Farmona erbjuder ett stort antal produkter, så att du som konsument kan hitta en som precis motsvarar dina förutsättningar och önskemål. Ju mer produkten överensstämmer med din hudtyp/hårtyp desto effektivare blir produkten.

BILLIG KOSMETIKA FRÅN FARMONA

Farmona producerar kosmetika som kan få även den mest kräsne användaren att dra på smilbaden. Värdesätter du miljömedvetenhet och innovation lika mycket som kvalitet, är Farmona definitivt ett varumärke för dig. Det bästa av allt är ändå de låga priserna. Farmona anser inte att man ska behöva betala ett premiumpris för kvalitet, innovation och miljömedvetenhet. Handlar du kosmetika från Farmona kan du vara säker på att du har gjort en bra deal.

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Farmona. Är du på jakt efter en ny hud- eller hårvårdsprodukt, kan vi starkt rekommendera Farmona. Detta är ett företag som verkligen är på frammarsch. Klicka hem prisbelönta Farmona så förstår du varför!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.