Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

EYELENE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EYELENE

Eyelene

Har du alltid drömt om att ha långa, fina ögonfransar som syns? Detta behöver du inte betala en förmögenhet för, utan du kan få snygga lösögonfransar till superbra pris och bra kvalitet precis här på Luxplus!

När det kommer till Eyelene Eyelashes är det nästan svårt att konkurrera med deras fantastiska design och hur mycket man egentligen får för pengarna. Varumärkets fokus ligger på att erbjuda unga kvinnors intresse att experimentera med sin makeup, och sina ögonfransar. Eyelene Eyelashes utstrålar en feminin, rolig och flirtig känsla i sina produkter som gör deras sortiment intressant och relaterbart för en bred publik.

Naturliga lösögonfransar från Eyelene Eyelashes

Eyelene Eyelashes erbjuder ett brett sortiment av snygga och unika former av lösögonfransar. De passar perfekt till de som aldrig använt lösögonfransar tidigare och som vill vara säker på att få mycket för pengarna, men som samtidigt vill att fransarna ska se fantastiska ut när du väl applicerat dem.

Eyelene Lashes erbjuder allt från de dramatiska till de mer enkla lösögonfransarna som har en naturlig och enkel design. De erbjuder allt du behöver om du aldrig tidigare använt lösögonfransar, men även det som den mest erfarna kunden har behov för. Letar du efter ett par lösögonfransar till festen som har mer dramatisk look och som syns? Eller vill du hellre ha ett par lösögonfransar som du kan bära varje dag? Eyelene har det du söker!

Du kan välja mellan att köpa ett paket med bara 1 par lösögonfransar eller passa på att köpa ett paket med 2 par lösögonfranslängder, så att du kan spara ännu mer pengar vid ditt köp! Dessa erbjuds i många olika former. Du kan välja mellan längre, jämna fransar eller mer täta fransar i olika längder på varje frans.

Billiga lösögonfransar i bra kvalitet

Om du med säkerhet vill känna att du har gjort ett bra köp när det kommer till dina lösögonfransar, då ska du testa Eyelene Eyelashes. Med Eyelene Eyelashes får du lösögonfransar i olika former och längder till bra kvalitet och ofantligt billigt pris. Få mer definierade, markerade och synliga ögon med billiga och kvalitetsfulla lösögonfransar från Eyelene Eyelashes!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.