Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

EVERNEED

Everneed SNART PÅ LAGER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EVERNEED

Everneed

Everneed är ett danskt märke som tillverkar kläder, smycken och accessoarer. Everneed är lika med hög kvalitet till förnuftiga och överkomliga priser. Produkterna från Everneed är feminina och stilrena i sina enkla toner och mönster. Estetiken är lättfattlig och löper som en röd tråd genom såväl kläderna som smyckena och accessoarerna.

Everneed smycken

Här på Luxplus hittar du många av Everneeds smycken – från örhängen till halsband och ringar i en lång rad utföranden. Everneed har med sina smycken lyckats skapa en unik kombination av enkelhet och smakfull elegans, och du kan därför hitta Everneed-smycken till alla tänkbara tillfällen. Oavsett om du ska klä upp dig för en galakväll eller bara känna dig lite uppdressad inför en kväll på stan hittar du garanterat någonting i det stora utbudet som matchar både make och outfit. Titta runt i vårt utbud av Everneeds smycken och klicka hem precis vad du behöver till vardag och fest.

Everneed håraccessoarer

Everneed är även mycket kända för sitt enorma sortiment av olika håraccessoarer, av vilket vi har stora delar av här på sidan. Vi har till exempel de populära hårsnoddarna av silikon, som gör att de sitter hela dagen utan att glida av eller bli obekväma. De finns i många olika färger, där den transparenta är storfavoriten.

Därutöver hittar du en lång rad olika Everneed hårspännen som finns till såväl kortare som längre hår. Spana till exempel in de trendiga cirkelhårspännena som finns i olika storlekar och är ovanligt smidiga att sätta upp håret med. Du finner även Everneed hårspännen med blommor, rosetter, fjädrar och inte minst de populära hårspännena med fransar.

Billiga smycken och mycket mer från Everneed

I vårt sortiment av Everneed hittar du alltså allt du behöver när det kommer till accessoarer. Oavsett om du letar efter billiga smycken, horsnoddar eller ett pampigt diadem kan du vara säker på att Everneed finns där för dig, utan att du blir ruinerad. Köp billiga smycken och mycket annat från Everneed här på Luxplus, så får du råd med många fler accessoarer som livar upp vilken look som helst, från en grå måndagsutstyrsel till den finaste av balmunderingen.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus