Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

EUCRYL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EUCRYL

Eucryl

Eucryl är en av de äldsta varumärkena inom tandblekning och tandblekningspulver i världen och har skapat det originala tandpulvret till tandblekning sedan år 1901. Eucryl är en effektiv tandblekningsprodukt till personer som röker eller andra som lider av missfärgning av tänderna. Eucryl tandblekning i pulverform ska endast användas på det sätt som om du skulle använda tandkräm. Den rengör effektivt tänderna så att du kan få ditt vita leende tillbaka.

Hur använder man Eucryl tandblekningspulver?

Eucryl tandblekning är mycket lätt att använda och är avsedd för hemmabruk, så du slipper att betala en förmögenhet för en tandblekning hos tandläkaren. Eucryl tandblekning kommer i pulverform och kan användas 1-2 gånger i veckan. Börja med att fukta din tandborste med vatten och skaka av det överskottsvattnet på borsten, så att borsthuvudet är lite fuktigt. Doppa sedan tandborsten i burken med Eucryl tandpulver. Borsta därefter dina tänder som vanligt, men borsta inte för hårt med tandborsten. Tänk på att Eucryl-tandpulver inte kan ersätta din normala tandvård. Du bör fortfarande se till att borsta tänderna noggrant varje morgon och kväll. Som ett komplement kan du använda Eucryl Tandkräm Freshmint som ger dig noggrann tandrengöring och en friskt andedräkt.

Billig tandblekning från Eucryl

Kaffe, te och rökning är särskilt slitsamma på tänderna och kan göra tänderna gula och missfärgade. Det är därför som Eucryl har utvecklat tandblekning för hemmabruk, så att du kan få vita tänder och ett vackert leende med bara några få behandlingar hemma. Eucryl erbjuder tandblekning och tandblekningspulver som tar bort smuts, fläckar och missfärgningar från tändernas yta och lämnar hela munnen ren och fräsch. Eftersom tandblekning är väldigt effektiv bör du bara använda Eucryl tandblekning 2-3 gånger i veckan utöver din normala tandvårdsrutin. Du kan därför använda Eucryl tandkräm varje dag och så bleka tänderna ibland med Eucryl tandpulver när du tycker att det är dags för dina tänder att bli lite extra vita och få tillbaka ditt vackra vita leende igen.

Nu behöver du inte längre irritera dig över dina missfärgade och gula tänder. Få ett vackert vitt leende med Eucryl’s tandblekning och tandblekningspulver på ett enkelt, effektivt och billigt sätt när du köper Eucryl’s tandblekningsprodukter här på Luxplus. Varför vänta?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.