Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ESTÉE LAUDER

Estée Lauder

Estée Lauder är ett av världens största och mest exklusiva märken inom makeup och hudvård. Estée Lauder grundades i USA 1946 av Estée Lauder och hennes man Joseph Lauder. Sedan dess har Estée Lauder vuxit till en internationell succé inom makeup, parfym, och hudvård med ett stort och välkänt sortiment som säljs i de största varuhusen runt om i världen.

Estée Lauder hudvård - serum, ansiktskräm och mycket mer av högsta kvalitet

Estée Lauder är kända för sina många “must haves” inom hudvård och sina banbrytande teknologier som skapat lyxiga anti-agekrämer, serum, oljor, ögonvård, rynkkrämer, nattkrämer och mycket mer. Bland alla dessa hudvårdsprodukter återfinns storsäljare som den oemotståndliga nattkrämen Estée Lauder Advanced Night Repair och ansiktskrämen Estée Lauder Revitalizing Supreme med en fantastisk anti-ageeffekt.

Estée Lauder foundation, concealer, mascara och läppstift för klanderfri makeup

Varje makeupartist känner också till alla läckra produkter inom smink – så som Estée Lauder foundation, concealer, mascara, eyeliner, puder och mycket mer. En makeupserie som bör nämnas i sammanhanget är Estée Lauder Double Wear med produkter som är världskända för sin goda täckförmåga långa hållbarhet. Estée Lauder Double Wear innehåller highlighter, BB-kräm och puder av banbrytande hög kvalitet som ingen seriös makeupartist kan klara sig utan. Estée Lauder har genom tiderna vunnit åtskilliga priser för sina ikoniska hudvårdsprodukter, oantastliga makeupstilar och exklusiva parfymer.

Parfymerna från Estée Lauder finns till både kvinnor och män, och har urskiljt sig från mängden med sina exklusiva parfymflaskor med unika och enastående luxuösa dofter. Bland Estée Lauders parfym finner du bland annat klassikerna Estée Lauder Youth Dew, Estée Lauder Pleasures och Estée Lauder Beautiful. Till den moderna kvinnan som önskar en superfeminin doft har de skapat den kända Estée Lauder Modern Muse, vars flaska dessutom är så vacker att den närmast utgör en inredningsdetalj.

Köp Estée Lauder billigt hos Luxplus

Här på Luxplus hittar du hudvård och makeup från Estée Lauder billigt till våra medlemspriser. Genom att handla dina produkter från Estée Lauder billigt hos Luxplus kommer du märka att skönhetsprodukter av allra högsta kvalitet och standard inte behöver kosta dig en förmögenhet – och det är ju någonting som vi alla kan uppskatta.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.