Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ESCENTRIC MOLECULES

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ESCENTRIC MOLECULES MOLEKYLPARFYMER

Escentric Molecules

När Escentric Molecules-parfymerna lanserades 2006 utgjorde de början på en helt ny och unik typ av dofter. Man började faktiskt producera parfymer med arommolekyler redan 1868, och Escentric Molecules har tagit med sig kunskapen från den tiden och kombinerat med nutidens vetenskap. Resultatet är de fantastiska, populära molekylparfymerna.

Escentric Molecules dofter

Grundaren Geza Schoens idé var att återigen lägga fokus på vad den ursprungliga parfymen innehöll. Geza Schoens och Escentric Molecues skapar dofter som är enkla i en industri som är präglad av massproduktion och parfymer som tillverkas i stora volymer. Med en minimalistisk utgångspunkt fokuserar Escentic Molecules på att utveckla en rad extraordinära arommolekyler: några som inte finns att tillgå i naturen, och några som är identiska med de aromer som återfinns i naturen. Man har därmed skapat två sätt att utforska nya dofter på – dels en excentrisk doft baserad på en formula, och dels en doft baserad på en enda molekyl.

Vad är molekylparfymer?

Dofterna är baserade på molekyler och fungerar därför endast när de kommer i kontakt med en varm hud. Parfymen tar fram den unika doften hos den som bär den, men med en twist av doftnoter som finns i naturen. Det kan till exempel röra sig om rötter, häribland ingefärsrot, eller tränoter.

Escentic Molecues parfymer är alltså inspirerade av naturvetenskapen, och man har använt naturen som källa till dofterna. Det finns flera olika varianter av de populära Escentric Molecules. Dofterna kan användas av både män och kvinnor, eftersom de doftar olika på varje person. Molekylparfymerna framhäver nämligen ens egen unika doft med hjälp av mycket få ingredienser.

Escentric Molecules i Sverige

Escentric Molecules är fortfarande ovanliga i Sverige. Detta kombinerat med dofternas unicitet gör att priset ofta är högt. Luxplus är dock ett undantag – som en av få återförsäljare av Escentric Molecules i Sverige och genom vårt unika medlemskapskoncept kan du köpa dessa exklusiva dofter billigt här på sidan. Ta chansen att dofta 100% unikt med Escentric Molecules molekylparfymer, och spara samtidigt stora pengar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.