Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ELMEX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ELMEX

Elmex

Elmex är ett varumärke som gör tandkräm. Elmex har gjort tandkräm sedan 1962 och ägs idag av ett av branschens absolut största företag, så du kan vara säker på att dessa tandvårdsprodukter ligger i den absoluta framkanten. Varumärket gjorde världshistoriens första tandkrämen innehållandes aminfluorid, vilket är en aktiv, kariesbekämpande ingrediens.

I Elmex sortiment ingår även munskölj som bekämpar karies. Det finns bland annat munskölj med mild smak och munskölj som lämpar sig särskilt väl för dig med tandställning. Därtill finns barntandkräm för barn 0-12 år. Även denna tandkräm har en mild och behaglig smak som passar bra för de mindre.

Munskölj och tandkräm från Elmex

För optimal munhygien rekommenderas det att man kombinerar sin dagliga tandborstning med en munskölj. Förr brukade munskölj ha en nästant olidligt stark smak. Detta innebar givetvis att många drog sig för att använda munskölj som en del av munvårdsrutinen.

Elmex erbjuder munskölj som bekämpar karies och stärker emaljen utan att det börjar ryka ur öronen. Munsköljet har nämligen en mild smak som behagar och känns len i munnen. Har du känsligt tandkött, så erbjuder Elmex ett munskölj för det också.

Precis som Elmex munskölj, har även Elmex tandkräm en mild smak. Detta är i särskilt uppskattat hos barnen, som sällan uppskattar allt för intensiva smaker. I tandkrämssortimentet finns tandkräm för känsligt tandkött, för dig som önskar vitare tänder och för dig som bara vill ha ett effektivt skydd mot karies.

Borsta två gånger om dagen och skölj sedan med någon av Elmex populära munskölj för optimal tandhygien. Deras produkter är otroligt prisvärda och av mycket hög kvalitet. Bakom dessa produkter ligger ett halvt sekels utveckling och kunskap. Elmex produkter är en billig investering för en välmående mun.

Billig tandkräm och munskölj från Elmex

På den här sidan hittar du vårt utbud av Elmex populära munvårdsprodukter till billiga priser. Här hittar du bland annat tandkräm och munskölj. Vi erbjuder även mild barntandkräm. Få ett vitt leende, väldoftande andedräkt och kyssvänlig mun med produkter från Elmex.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.