Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ELIZABETH TAYLOR

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ELIZABETH TAYLOR

Elizabeth Taylor

Smycken och dofter var två av de materiella passionerna i Elizabeth Taylor’s liv. När Elizabeth var tre år gammal började hon ta balettlektioner och när hon var nio år var hon med i sin första film. Hennes talang blev väldigt tydlig, då hon fick väldigt många positiva recensioner. Hennes talang i kombination med hennes mogna uppträdande och fantastiska utseende gjorde att hon helt enkelt hade hela paketet. Efter en tid visade sig Taylor’s filmkarriär vara en riktig framgång då hon vann några av filmbranschens topputmärkelser och hederpriser. Hennes livslånga passion för smycken var en tydlig del i hennes liv och blev även en av de största smyckes-samlingarna i världen. Under åren ägde Taylor ett antal kända smycken som en 33.19 karat Krupp diamant som Taylor bar dagligen, men även en 69.42 karat Taylor-Burton diamant. Båda var gåvor från hennes man, Richard Burton.

Lanseringen av hennes första parfym var år 1987, kallad Passion. Denna parfym var början på ett parfym-imperium som skulle bli en av de mest framgångsrika i historien. Passion for Men lanserades därefter 1989 tillsammans med andra parfymer som den exotiska Diamonds & Emeralds, den glittrande Diamonds & Sapphires och den dramatiska Diamonds & Rubies. De flesta kändissupportade dofterna faller snabbt på marknaden när den enda doften som är kvar att konkurrera med på marknaden är Chanel N°5s. Dock visade det sig att Elisabeth Taylor parfymer ändå var en succé. När en doft är bra formulerad, smart marknadsförd och säljs till rätt pris kan man nå stjärnorna! Elizabeth Taylors parfymer är än idag en av de första och få som har kvarstående makt och popularitet i parfymhyllorna.

Parfym från Elizabeth Taylor

Sortimentet av parfymer som Elizabeth Taylor har att erbjuda består av Passion, White Diamonds och Black Pearls som tillsammans drar in uppskattningsvis 200 miljoner dollar i årlig försäljning. White Diamonds, som skapades år 1991, har toppnoter av neroli, lilja och tuberos. Black Pearls-parfymen för kvinnor är kryddig och har en blandning av fruktiga noter av citrus och melon. Under hösten år 2006 firade Elizabeth Taylor’s parfym White Diamonds 15 år som en av de topp-10 bästsäljande parfymerna i mer än ett decennium.

Billiga parfymer från Elizabeth Taylor från Luxplus

Som damen hon själv, uttrycker Elizabeth Taylor’s parfymer klassisk glamour och elegans. Romantiska, sofistikerade och oändligt charmerande; om det är det här du har önskan om att vara, då är du en perfect match för dessa dofter. Beställ alla de populära parfymerna, även White Diamonds, här på Luxplus. Men du behöver inte betala det pris som är på marknaden, utan du kan köpa dem till ett mycket billigare pris här på Luxplus - Vilken lyx!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.