Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

ELIE SAAB

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

ELIE SAAB

Elie Saab

Elie Saab är en libanesisk designer som blivit världskänd för sina enastående haute couture-kreationer med överdådiga mönster och handgjorda detaljer. Elie Saab började på 80-talet med att skapa exklusiva bröllöpsklänningar. Sedan dess har succéerna avlöst varandra, och Elie Saab har bland annat klätt kungligheter som vår egen kronprinsessa Victoria och världsstjärnor som Beyoncé, Angelina Jolie och Taylor Swift för att nämna ett fåtal. Vidare har han varit domare i Project Runway: Middle East.

Elie Saab-parfym

Det är alltså inget fel på Elie Saabs CV när det kommer till haute couture-kreationer av absoluta världsklass. Därför var det ett naturligt steg i utveckling att börja utveckla Elie Saab-parfym. Sedan den första doften, Elie Saab Le Parfum, kom 2011 har Elie Saab-parfymer snabbt blivit erkända som några av de mest exklusiva på marknaden.

Elie Saab har lyckats ta fram en rad utsökta damparfymer som utstrålar exklusiv skönhet. Med sina fräscha, feminina doftnoter har Elie Saab lyckats skapa haute couture i parfymform.

Elie Saab-parfym till priser du inte trodde var möjliga

Elie Saab är en drömuppfyllare med sina sagolika kreationer, både inom mode och parfym. Elie Saabs parfymer är nästan svåra att förklara på annat vis än att de doftar drömlikt med fräscha, exklusiva doftnoter av bland annat färska blommor, vanilj och citrus.

Tiden är förbi då denna exklusivitet är reserverad endast för dem med stora plånböcker. Här hos Luxplus hittar du Elie Saab-parfym till priser du inte trodde var möjliga, så om du inte redan är Luxplusmedlem – bli det och få dina drömmar om överdådig lyx uppfyllda.

Elie Saab-parfym billigt

Hela konceptet med Luxplus är att ge dig som medlem en lite lyxigare tillvaro, utan att du ska behöva lägga onödigt mycket pengar. Elie Saab är givetvis inget undantag. Här på Luxplus hittar du därför ett stort urval av Elie Saab-parfym billigt, så att även du kan ha råd att dofta som världsstjärnorna och kungligheterna. Köp en Elie Saab-parfym billigt idag – för det är du värd.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.