Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

EGYPTIAN MAGIC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EGYPTIAN MAGIC

Egyptian Magic

Egyptian Magics vision är att förse kunderna med professionella universalkrämer framtagna på naturens mest vårdande ingredienser.

Historien bakom Egyptian Magic börjar 1986 på ett matställe i Chicago när en äldre man närmade sig Westly Howard. Den äldre herren lutade sig emot Mr. Howard och sade:”Min broder, något inom mig har sagt till mig att jag ska avslöja något för dig”. Den äldre herren förklarade sedan att han var en spirituell typ, och att han fick infall och uppenbarelser titt som tätt.

Den äldre herrens namn var Dr. Imas. Det förblev oklart vilken typ av doktor han var, eller ens vad hans efternamn var. Under de kommande två åren besökte Dr. Imas Mr. Howard regelbundet i Washington. Syftet med mötena var att lära Mr. Howard hur man gör hudkräm med naturliga ingredienser.

Dr. Imas hävdade att receptet han lärde Mr. Howard var det samma som hade använts för hudkrämer upphittade i gamla egyptiska gravkammare. Var det något de gamla egyptierna kunde, så var det hudvård. För flera tusen år sedan i antikens Egypten kände man till bivaxets hudvårdande egenskaper.

EGYPTIAN MAGIC INGREDIENSER

Egyptian Magics handgjorda universalkrämer innehåller enbart naturliga ingredienser, såsom olivolja, bivax, honung, bipollen, propoli och royal jelly. Produkterna innehåller däremot inga tillsatser, konserveringsmedel, konstgjorda dofter, kemikalier eller parabener. Djurförsök är inte heller något Egyptian Magic ägnar sig åt. Egyptian Magic All Purpose Skin Cream är mycket omtalad i Hollywood, och är kändisarnas självklara val av hudkräm när det kommer till att återfukta och mjukgöra. Testa magin du också!

EGYPTIAN MAGIC

På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Egyptian Magics magiska universalkrämer. Visst känns allt lite mystiskt och spännade med Egyptian Magic? Tänk om det faktiskt är samma recept som användes i antikens Egypten. Det lär vi aldrig få reda på. Vad som dock förblir tydligt är att det finns något magiskt med produkten, något som har lyckats trollbinda kändiseliten i Hollywood. Här kan du välja att bli trollbunden av både priset och produkten!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.