Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

EAD

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

EAD

EAD

EAD Sunscreen Lotions är en av de billigaste solkrämerna som du kan hitta på marknaden. Det betyder dock inte att varumärket EAD har kompromissat med dess innehåll eller kvalitet. Tvärtom. Varumärket EAD Sunscreen Lotions har gjort detta till sin mission, dvs. att framställa solkrämer och aftersun till barn och vuxna till priser som är så pass billiga att alla har råd med ett optimalt solskydd. Alla som gillar att vara i solen, eller som har en hel familj som behöver smörja in sig varje sommar, vet hur mycket solkräm som förbrukas under en hel säsong. Därför är det väldigt trevligt att du, med EAD solskyddsmedel, har möjlighet att köpa många solkrämer till ett mycket billigt pris.

Olika Varianter av Solkräm och solskyddsfaktor

När du väljer din solkräm ska du fundera över hur mycket skydd du behöver. Faktorer som hudfärg, land eller antal timmar ute i solen är alla avgörande faktorer för hur hög solskyddsfaktorn (SPF) ska vara på den solkräm som du väljer och hur ofta du ska smörja in dig i solkräm. I sortimentet av EAD’s solkrämer hittar du SPF 15, SPF 30 eller SPF 50 som ger extra högt skydd som solens farliga strålar. EAD’s solkrämer och aftersun-krämer erbjuder dig och din familj alla de olika typerna av solkrämerna som ni har behov av. Är du osäker på hur mycket solkräm och solskyddsfaktor du behöver ska du alltid gå efter regeln: hellre för mycket solkräm än för lite, hellre en hög solskyddsfaktor än en låg, och hellre smörja in dig och dina barn för mycket och för ofta än för lite. Mer solkräm, mer solskydd.

Billiga solkrämer till barn från EAD

EAD solskydd erbjuder både solkrämer och aftersun till barn med en hög solskyddsfaktor, bland annat SPF50, så att du kan ge dina barn bästa möjliga skydd i solen. Barn är väldigt aktiva och behöver därför lite mer solkräm och därför har EAD utvecklat solkräm för barn som är väldigt dryga och som ger bra skydd för en lång dag på stranden som inkluderar mycket bad och lek i sanden. Du ska dock komma ihåg att förutom att smörja in dig själv och dina barn ofta med EAD’s solkrämer, bör du hålla dig i skuggan när solen är som starkast och skydda alltid ditt huvud med en solhatt. Eftersom att solkrämer inte är jättekul att lägga sina pengar på, kan du med fördel köpa din solkräm och aftersun hos oss på Luxplus. Här kan du köpa alla olika varianter av solkrämer och aftersun-krämer till hela familjen, alla till ett billigt pris hos oss!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.