Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

E45 DERMATOLOGICAL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

E45 DERMATOLOGICAL

E45 Dermatological

E45 Dermatological erbjuder produkter som både är parfymfria, dermatologiskt testade och allergitestade - what’s not to like. E45 Dermatological kommer ursprungligen från England och är en hudvårdsserie som bland annat specialiserat sig inom hudkrämer. Serien består dock både av body lotions, schampo, duschgeler, universalkrämer, badoljor och handtvålar. Produkterna lämpar sig till män och kvinnor i alla åldrar och kan även användas på små barn som är minimum ett år gamla.

Hudvårdsprodukter och badprodukter från E45 Dermatological

Trots titeln "Dermatologisk" är E45 lämpar sig deras produkter på alla olika hudtyper. E45 kan appliceras på både kropp, ansikte och händer. Serien förhindrar torr hud, brännskador, eksem och andra hudproblem. E45 håller huden återfuktad och är perfekt att använda till dagligt bruk, då produkterna får din hud att kännas mjuk och spänstig.

E45 Dermatological fuktgivande lotion innehåller Medilan, som är en renad form av hypoallergen lanolin, som säkerställer att huden får den fukt den har behov av, samtidigt som den ger ett bra skydd på din hud.

Om du är en av dem som är väldigt beroende av att sola, är det extra viktigt att du skyddar och tar hand om din hud, då solbränna kan skada och torka ut huden. På längre sikt kan det även skapa rynkor. När solen står som högst på himlen och du kan känner att du saknar lite skydd, finns det hjälp att hämta från E45 Dermtological på Luxplus. Vid användning av E45 Dermatological hjälper du din hud att minimera risken för att du bränner dig i solen. Som exempel kan du använda en ansiktskräm med aloe vera, som är väldigt effektiv och bra mot brännskador.

E45 Dermtological kan hjälpa din hud på många sätt och på många områden, vilket gör deras hudkrämer lämpliga för alla sorters av problem och tillfällen och därmed inte endast som vardagsbruk.

Billiga kroppsprodukter från E45 Dermatological

Sortimentet består av krämer som inte känns fettiga och absorberas därför snabbt av huden och lämnar den mjuk och lätt. E45 Dermatological vårdar och lugnar kliande, sprucken, torr, flagnande och grov hud. Letar du efter en lösning till ett av dessa hudproblem, kommer du inte ångra ditt köp av E45 Dermatological.E45 Dermatological hjälper dig helt enkelt att uppnå bästa möjliga hud! Om du letar efter en produkt som är effektiv, lätt att applicera och kliniskt dokumenterad bör du helt klart välja produkterna från E45 Dermatological.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.