Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DR. PAWPAW

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DR. PAWPAW

Dr. PawPaw
Dr. PawPaw är ett brittiskt märke som har gjort en enorm succé med sina produkter Dr. PawPaw Original Balm och Dr. PawPaw Tinted Balm. Dr. PawPaw Original Balm är en universalkräm som alla borde ha på sitt nattduksbord eller i sin väska. Den banbrytande parfymfria universalkrämen från Dr. Paw Paw är en multifunktionell lotion som du kan använda till dina läppar, huden, håret, naglarna och dina nagelband. Listan kan göras lång och det är bara fantasin som sätter gränserna. Originalversionen i den gula tuben från Dr. PawPaw är en perfekt produkt att ha tillgång till när man har torr hud på händer, torra nagelband, torra hälar eller torra läppar, men du kan också använda produkten till att ge din makeup en blank effekt eller till att forma och styla dina ögonbryn med. Då Dr. PawPaw Original Balm har läkande och lugnande egenskaper kan du också använda produkten som en återfuktande hudkräm för kroppen, för att smörja ömma barnrumpor eller efter du har rakat dig, vid solsveda, hudirritationer och för att slippa friss i håret. Möjligheterna är otaliga, och just därför är Dr. PawPaw Original Balm en defintiv måste-ha-produkt som alla borde äga. Dr. PawPaw Original Balm är dessutom smidig att ha med sig med då den kommer i en avlång tub på 25 ml.
Dr. Paw Paw ligger också bakom Dr PawPaw Tinted Peach Pink Balm som har samma välgörande ingredienser som originalet, men denna är färgsatt med en lätt rosa färg så du kan ge dina läppar och kinder en frisk lyster och samtidig få mjuka och återfuktade läppar. Föredrar du ett läppbalsam med mer färg behöver du inte längre leta. Testa Dr. PawPaw Tinted Ultimate Red Balm som fungerer som ett vackert rött läppglans eller som en fin krämblush eller krämrouge som snabbt och enkelt arbetas in i huden på kinderna.
Dr. PawPaw Original Balm universalcreme och de två andra färgade läppbalsamen har sorterats under kategorin universalcreme respektive läppbalsam hos oss på Luxplus, men användsningsområdena för produkterna från Dr Paw Paw är alltså långt fler än så. Produkterna innehåller fermenterad papaya och krämerna dofter gott och har fantastiska egenskaper för hela din kropp, och i synnerhet torr hud. Med sitt innehåll av naturliga ingredienser är Dr. PawPaw Original Balm en given produkt vid alla typer av hudproblem. Dr. PawPaw läppbalsam innehåller PawPaw som är en frukt från Carica Papayaplantan som har en naturligt läkande effekt på huden, samt olivolja som ser till att vårda och återfukta hud, läppar och hår.
Har du inte testat produkterna från Dr. PawPaw än är det bara att klicka hem en eller tre och komma i gång. Kvinnor över hela England har gjort Dr. PawPaw till en must-have-produkt, och det är därför också på tiden att svenska kvinnor får upp ögonen för de populära produkterna.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.