Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DR. J'S

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DR. J'S

Dr. J's

Hur mycket älskar vi inte våra djur? Även om de kan vara så mysiga och ge så mycket kärlek, blir man inte lika glad när de drar med sig en massa smuts in i ditt hem. Med vad gör det när du har Dr J’s fantastiska produkter mot smuts och lukt. Dr J’s erbjuder ett sortiment av prisvärda produkter som gör ditt liv renare och mer väldoftande, även om du bor tillsammans med din hund.

Hundprodukter för ditt hem, kläder och dina husdjur

Dr J’s produkter borde vara obligatoriska att ha stående i ditt hem. Det finns inte något mer irriterande än fläckar från hunden precis när du har städat. Därför har Dr J’s utvecklat en rad olika produkter för att hjälpa dig med de bekymmer som din hund kan skapa i ditt hem och på dina kläder.

Om ditt hem luktar illa eller om du bara vill göra ditt hem lite renare och mer hygieniskt kan du klicka hem en av deras produkter som är ett anti-bakteriellt medel i sprayflaska. Dem hjälper dig att hålla säng, matskålar, arbetsplatser, mattor, golv och korgar rena och fria från bakterier, men även din hund!

Om du istället har problem med dålig lukt från hundens avföring kan du använda en produkt som eliminerar bort bakterierna och lukten med dess naturliga ingredienser av Aloe Vera. Nu behöver du inte heller ett mirakel för att ta bort svåra fläckar och lukter från djur, utan du kan köpa produkter från Dr J’s som innehåller alla de rätta ingredienserna för att effektivt rengöra de områden som blivit smutsiga på grund av dina djur, som exempelvis på dina kläder, mattor och textilier på dina möbler.

Som vi alla vet älskar ju våra hundar att visa upp sig, hjälp dem då att se bra ut genom en av Dr J’s hundmedel som gör att din hund luktar gott och känns ren. Det är ett skonsamt medel i spray som har neutralt PH-värde och som innehåller antibakteriella ämnen som neutraliserar och eliminerar lukter. Den kan även användas i hela ditt hem och på alla material och textilier för att få bort dålig hundlukt.

Billiga djurprodukter på Luxplus

Dr J’s har en rad olika produkter som täcker alla dina behov när du har hund. De hjälper dig helt enkelt att hålla rent och värnar om människors bekvämlighet både i hem, kläder, möbler och textilier, men gör det även mer bekvämt för din hund! Sådana här produkter är ingen jätterolig kostnad att lägga sin pengar på, därför har vi sett till att du kan handla alla Dr J’s produkter billigt hos Luxplus och spara dina pengar till något roligare för dig och din bästa vän, dvs. din hund.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.