Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DR. JOHNSON'S

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DR. JOHNSON'S

Dr. Johnson's

Vill du hålla miljön runt omkring dig ren och desinficerad, samtidigt som du eliminerar alla typer av insekter och bakterier? Detta är i alla fall det doktorn ber dig om att göra för att du och din familj ska förbli friska och slippa onödiga sjukdomar - då ska du köpa Dr Johnson’s fantastiska hushållningsprodukter!

Desinficeringsmedel och rengöring från Dr Johnson’s

Dr Johnson’s antispetiska desinficeringsmedel är säkra, skonsamma och antiseptiska och är perfekta för din familj att använda. De kan användas på en rad olika ytor i hemmet och dödar 99,9 % av alla bakterier. De kan även användas för att rengöra mindre olyckor. De hjälper även dig och din familj från sjukdomar och infektioner och för att hålla ditt hem och din miljö ren och bakteriefri.

Det finns även högkoncentrerade medel som gör det lätt för dig att rengöra flaskorna och verktygen till ditt barn. Dr Johnson’s steriliseringsmedel kan du även använda på icke-metalliska ytor som skärbrädor, kylskåp och på din frys - både på insidan och utsidan.

Om du får ett sår finns det även medel för att ta bort bakterier som hamnat i detta sår, för att förhindra vidare infektion. Detta genom att rengöra såret med desinficeringsmedel för total rengöring av ditt sår och undvika vidare problem.

Dr Johnson’s erbjuder helt enkelt ett framgångsrikt sortiment av hushållsprodukter som ger kunderna värde för pengarna. Dessa produkter är optimala för konsumenter med hushåll som vill bibehålla en ren, desinficerad och sanitiserad miljö, men samtidigt eliminera insekter och bakterier.

Billiga medel för att döda bakterier

Gör livet lätt med dessa enkla, lätthanterliga och anti-bekteriella medel som är tillverkade med kraftfulla ingredienser för att att hjälpa till att skydda dig mot farliga bakterier och virus. Dessa medel från Dr Johnson’s kommer i olika förpackningar anpassade efter olika områden som gör det lätt för dig att rengöra och hålla din miljö ren och bakteriefri så att du slipper onödiga virus och sjukdomar. Förenkla ditt liv och slipp undan onödiga problem med dessa fantastiska hushållningsprodukter från Dr Johnson’s. Dessutom kan du köpa på dig ett helt lager så att du alltid är redo, eftersom att du kan få dem till ett extremt billigt pris när du köper dem här på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.