Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DR. HAUSCHKA

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DR. HAUSCHKA

Dr. Hauschka

Dr. Hauschka ägs av WALA-fonden som är pionjärer inom naturprodukter. Fondens historia sträcker sig tillbaka till 1935, då Robert Hauschka i ung ålder började utveckla naturliga apoteksvaror. Efterfrågan på dessa produkter blev så stor att Robert Hauschka grundade WALA. Sedan dess har man fortsatt utveckla helt naturliga produkter inom hudvård, skönhet och makeup.

Naturlig och ekologisk hudvård från Dr Hauschka

Det är människan och naturen som är i fokus i produktionen av Dr. Hauschkas naturliga och ekologiska produkter. Dr. Hauschkas hudvårdsprodukter är inte kategoriserade efter hudtyp, eftersom man betraktar huden som ett helhetsorgan med skiftande utseende. De ekologiska hudvårdsprodukterna är helt enkelt skapade för att aktivera hudens egna funktioner, och utnyttja dess egna resurser till fullo.

I Dr. Hauschkas produkter hittar du aldrig några konserveringsmedel, färg- och doftämnen eller andra onaturliga ingredienser. Alla produkter innehåller istället ekologiska och biodynamiska läkeväxter. Många av växterna odlas av WALA-fonden själva utan pesticider och andra kemiska bekämpningsmedel. Hela odlingsprocessen sker med respekt för jordens fruktbarhet, rytm och balans. Många produkter i Dr. Hauschkas sortiment är dessutom veganska, och inga är testade på djur.

Dr. Hauschka och Sverige

1999 ingick Dr. Hauschka ett samarbete med den svenska kosmetologen Elisabeth Sigmund. Tillsammans lanserade de en helt naturlig makeupserie som inte bara piffar upp dig till vardag och fest, utan samtidigt även vårdar din hud. Samarbetet mellan Dr. Hauschka och Elisabeth Sigmund har sedan dess resulterat i ett flertal produktserier, bland annat en samling parfymfria hudvårdsprodukter mot atopiskt eksem, även kallat astmaeksem.

Idag har Dr. Hauschkas produkter gjort succé i stora delar av världen, och givetvis även i Sverige. Eftersom produkterna har visat sig vara så pass bra erbjuder givetvis även Luxplus ett brett utbud av Dr. Hauschka till våra kunder i Sverige.

Dr Hauschka hittar du billigt på Luxplus

Om ställer höga krav på naturlig och ekologisk hudvård, men samtidigt inte vill lägga onödigt mycket pengar, bör du definitivt välja Luxplus som din Dr. Hauschka-återförsäljare. I vårt sortiment hittar du bland annat Dr Hauscka Day Cream, mascara, toner, concealer, ansiktsmask, fotkräm, hårkur och mycket mer. Vi är av de billigaste Dr. Hauschka-återförsäljarna i Sverige, och alla medlemspriser är dessutom inklusive frakt. Detta möjliggör för dig att skämma bort dig själv och din hud med fler skonsamma, naturliga och ekologiska hudvårdsprodukter.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus