Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DOUBLE DARE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DOUBLE DARE

Double Dare

Är du on-the-go och har lite tid till dina hudvårdsrutiner? Vill du att det ska gå snabbt och lätt, men ändå vara effektivt? Då är Double Dare något för dig! Med Double Dare’s skönhetsprodukter kan du klämma in din hudvårdsrutin eller skönhetsbehandling på ett effektivt sätt och ändå få de resultat du önskar.

År 2017 grundades Double Dare i hjärtat av världens skönhets- och modehuvudstad, Los Angeles, Kalifornien. Varumärket utvecklades av veteraner från skönhetsindustrin med över 20 års erfarenhet som skapade några av de mest unika och innovativa varumärkena inom industrin. Double Dare erbjuder fina livsstilsvarumärken som är utformade för att trendsätta kvinnor och män och erbjuda dem effektiv skönhet, när som helst, var som helst och på resande fot.

Double Dare’s snabba och effektiva hudvård

Double Dare vågar att ta dina hudvårdsrutiner och makeup kreationer till nästa nivå med innovativa skönhetsprodukter i påse som du kan ta med dig var som helst och göra när som helst. Deras produkter är lätta att använda och väldigt intensiva, vilket underlättar dina skönhetsmåsten.

De tror på idén om att förenkla din skönhetsrutin med mer resevänliga och intensiva produkter och att du med hjälp av förstärkta ingredienser effektivt ska kunna rengöra, avgifta, behandla och återfukta din hud. På Luxplus finns allt från ansiktsmasker till hårmasker från Double Dare. Glöm de skönhetsbehandlingar som innebär produktslöseri, trassliga masker som är svåra att hantera och onödiga förpackningar. Med Double Dare slipper du allt det där!

Billig och näringsrik hudvård

Double Dare är synonymt med äventyr, lust och första gången-upplevelser. De tycker att resan är lika viktig som slutdestinationen. De tycker om att prova nya saker och tänja på gränserna inom skönhet och hudvård. Double Dare brinner för upptäckter och innovation och därför är alla deras produkter utformade för att ge näring och skapa en äventyrlig anda. Våga upptäcka ett nytt sätt att tänka och se på, och känna dig vacker med Double Dare. Som Double Dare säger: All the work has already been done for you. All you need to do is grab, go and get gorgeous! We dare you. We Double Dare you!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.