Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DOLL FACE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DOLL FACE

Doll Face

Doll Face Beauty är det innovativa, Hollywoodbaserade hudvårdsmärket med målet att göra hudvård till en uppmuntrande upplevelse som fokuserar på glamour och skönhet, snarare än medicinska problem. Vi är väldigt glada över att nu kunna erbjuda Doll Face revolutionerande hudvårdsprodukter till våra kunder.

Doll Face Beauty

Doll Face Beauty har under de senaste åren blivit ett självklart go-to-märke för Hollywoods största stjärnor. Framgångarna beror på Doll Face Beauty gör uppfinningsrika hudvårdsprodukter som verkligen fungerar. Produkterna kommer i 100% återvinningsbara förpackningar vars design för tankarna till det gamla, glamourösa Hollywood, vilket gör att man gärna låter dem stå framme på badrumshyllan. Doll Face Beauty har valt att vara helt cruelty free, och alla produkter testas därför på människor istället för på djur – vilket inte bara är etiskt hållbart utan även säkrar att resultaten blir de allra bästa.

Doll Face hudvård

Alla produkter inom Doll Face hudvård är utvecklade av hudvårdsexperter och tillverkade i USA. Doll Face hudvård innehåller innovativa och närande ingredienser som gör underverk för din hud. Hos Doll Face testar man smarta kombinationer av aktiva ingredienser tills man funnit precis de ingredienser och proportioner som spelar bäst med varandra. Alla ingredienser i Doll Face hudvård är så högt koncentrerade som det är möjligt vilket ger maximal påverkan.

Doll Face hudvård är naturligtvis fritt från onödiga tillsatser såsom parabener, paraffin och färg- och doftämnen.

Doll Face mask

De kanske mest uppskattade produkterna i sortimentet är Doll Face masker. Ansiktsmasker från Doll Face är fullspäckade med högkoncentrerade nyttigheter som tagit användarna i Hollywood och resten av världen med häpnad. Det folk brukar säga när de provat en Doll Face-mask är att de är förvånade över att den verkligen ger det resultat den lovar. Doll Face ansiktsmasker finns i både portionsförpackningar och större förpackningar. Titta runt här på sidan och välj den Doll Face-mask som lovar leverera det just din hud behöver – du kommer inte bli besviken!

På Luxplus har vi ett brett utbud av Doll Face olika fantastiska produkter, och dessutom till otroliga priser. Shoppa ansiktsmasker, ansiktskrämer, peeling, ansiktsserum, sminkborttagning och mycket mer från Doll Face hos oss och spara stora pengar!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.