Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DIADERMINE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DIADERMINE

Diadermine

Varumärket Diadermine skapades redan i början av 20-talet i Frankrike. Människorna bakom detta varumärke var bröder och hette Giambattista och Cornelio Bonetti. År 1904 köpte de patentet för Diadermine som är en väldigt lätt konsistens bestående av vatten-i-olja emulsion. Det har använts av bland annat av doktorer för handrengöring och hudvård.

Med denna formula skapade dessa två brödrar en dermatologisk skönhetsbehandling. Till att börja med såldes det bara till apotekare och kommersiella apotek. Kort efter detta blev varumärket Diadermine en medicinsk kräm. De köpte hela patentet för Diadermine, en speciell vatten-i-olja emulsion i grunden i alla medicinska salvor. De grundade därefter företaget Bonetti Frères i Paris och sålde denna kräm i paket om 2 kg till olika apotek. Efter bara några år har denna salva sålts kommersiellt i olika apotek och parfymerier.

Allergivänlig, certifierad och dermatologiskt testad hudvård för känslig hud

Diadermine’s utvecklar hudvårdslösningar som grundar sig i expertis och strikta guidelines när det kommer till ingredienser. Produkterna från Diadermine Skin Care är alla certifierade av European Foundation for Allergy Research (ECARF) som visar att de är helt allergivänliga. Diadermine har som motto att skapa ett bättre liv för de med allergi genom att utveckla produkter och tjänster som passar även den med allergier.

Med denna certifiering säkerställer varumärket Diadermine att deras produkter inte innehåller någon form av ingrediens som kan trigga igång allergier. Med detta menas att sådana typer av ingredienser istället är ersatt med speciella substanser som är mindre allergiframkallande. Detta säkerställer dem genom att deras produkter måste gå igenom olika hudvårdstester som testar just de allergiska reaktionerna och ingredienserna.

Billig och allergivänlig hudvård för extremt känslig hud


Diadermine lämpar sig för dig med extremt känslig hud eller allergier. Med dess ECARF-certifieringen har Diadermine säkerställt att alla deras produkter är skonsamma och bra för de personer som känner att de har behov för hudvård som anpassar sig efter en mer känslig hud. Diadermine’s erbjuder dig professionella hudvårdsprodukter som är utvecklade med god research, expertis och tester. Det bästa med det hela är att du kan få alla deras fantastiska produkter utan att betala en förmån. Här på Luxplus kan du enkelt beställa det du har behov för till ett väldigt billigt pris och få hem dem på bara några dagar!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.