Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DERMATRISSE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DERMATRISSE

Dermatrisse

Kanske har du snappat upp namnet Dermatrisse bland bloggare och instagrammare, och inte minst därför att märket säljer oerhört populära produkter! Till dessa hör Dermatrisse Facial Peel Off Mask, Dermatrisse Exfoliating Socks, Dermatrisse Teeth Whitening Pen och Dermatrisse 5 Fashion False Eyelashes. Här på Luxplus hittar du dessa favoriter från Dermatrisse billigt, långt billigare än i övriga butiker, och är du bara nyfiken på att testa eller om du redan är inbiten användare vet du nu vart du bör vända dig.

Dermatrisse Facial Peel Off Mask

Vill du på ett effektivt sätt bli av med pormaskar och andra orenheter i ansiktet är det en ansiktsmask du drar av du ska satsa på. Dermatrisse Facial Peel Off Mask är en svart ansiktsmask som får med sig smuts och svarta finnar när du drar av den torkade masken från ansiktet, samtidigt som den exfolierar ansiktet och ger din hy ny lyster. För att Dermatrisse ansiktsmask ska fungera optimalt ska du starta med att öppna dina porer genom en varm dusch, att tvätta ansiktet i varmt vatten eller att ånga ansiktet. Det är så masken kommer åt och får bort orenheterna. Helt klart en black peel off mask värd pengarna om du vill ha len, ren och mjuk hy i ansiktet!

Dermatrisse Whitening Pen

Dermatrisse tandblekning är ett enkelt och smidigt sätt att få vitare tänder. Dermatrisse Teeth Whitening Pen innehåller ca 20 behandlingar och det är en blekgel med Natrium Bicarbonate som ger dig vitare tänder. Innehåller är helt ofarligt och du kan tryggt använda dig av Dermatrisse tandblekningspenna hemma.

Dermatrisse Exfoliating Socks

Ännu en superpopulär produkt är de exfolierande sockarna från Dermatrisse. De ger dig mjuka fötter utan torr hy och är förvånansvärt effektiva! Starta med ett fotbad innan du trär på sockorna på fötterna, låt dem sitta på i två timmar och märk själv hur den döda huden lossnar från fötterna inom bara ett par dagar.

Dermatrisse Eyelashes

Du ska absolut inte missa lösögonfransarna från Dermatrisse! I förpackningen ingår fem stycken olika sorters lösögonfransar, och det är bara till att välja vilka du föredrar för dagen eller kvällen. Det bästa med Dermatrisse lösögonfransar är dock inte att det är flera i samma förpackning, att de är mycket omtyckta och omskrivna utan att du köper dessa lösögonfransar billigt som tusan här på Luxplus. I förpackningen ingår dessutom lim, så du har allt du behöver för att komma igång. Observera att det fransarna är anpassade till höger och vänster öga.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.