Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DERMASIL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DERMASIL

Dermasil

Dermasil - din huds bästa vän. Med hjälp av läkemedelsforskning samt kliniska och dermatologiska tester är Dermasil Labs ägnade till att hjälpa alla människors hud att både kännas bättre och se bättre ut.

År 1993 introducerade Chesebrough-Pond USA (Unilever) en anmärkningsvärd hand- och kroppslotion, Dermasil, till den terapeutiska hudvårdsmarknaden. Dermasil utvecklades som ett läkemedelsgrundat varumärke som erbjuder personer med torr och kraftigt torr hud en lösning.

Hudkrämer från Dermasil

För att Dermasil skulle fortsätta att utvecklas och förbättras gjorde de en uppgradering på sina formuleringar med deras “4-System Metod för Hälsosammare Hud”. Denna metod innebär att de innehåller ingredienser som blockerar fuktförlusten på hudens yta och som hjälper till att binda fukt i hudens yttre lager. Den innehåller även hudlipider för att förbättra din huds naturliga förmåga att behålla fukt och EFA som är en viktig komponent i hudens fuktbarriär. Dermasil har helt enkelt omvandlats till en produkt som du bara kommer att älska!

Dermasil’s Original Lotion Dry Skin Treatments kontrollerar den mest torra huden. Flertalet av dessa lotions i denna serie innehåller lipider och EFA-behandling som är hypoallergena och som mjukgör, återfuktar och skyddar och ser till att förhindra att sprickor, flagor, grovhet, rodnad, ömhet och klåda uppstår i den torra huden. Med produkternas innehållande “4-System Metod för Hälsosammare Hud” ger produkterna långvarig återfuktning i den extra torra huden, då den blockerar fuktförlusten i hudens yttersta lag. Som tidigare nämnt binder de även fukten i hudens yttersta lager och innehåller hudlipider för att förbättra hudens egna förmåga att behålla fukt. Med dess viktiga EFA komponent kontrollerar de att huden inte spricker och att klåda inte uppstår i den torra huden. Denna serie kontrollerar helt enkelt hudens fuktbalans, även i de mest utsatta miljöerna när risken för torr hud är som störst, exempelvis vid effekterna av vind och kallt väder.

Billiga hudlotions från Dermasil på Luxplus

Nu behöver du inte längre känna en oro eller vara bekymrad över en torr hud som spricker och kliar, när de kalla säsongerna börjar visa sina tecken med hårda vindar och kallt väder. Du behöver inte längre leta efter en hudlotion som klarar de här perioderna, utan den lösningen erbjuder vi här på Luxplus. På Luxplus kan du köpa det läkemedelsgrundade varumärket Dermasil som återfuktar och behåller en långvarig fukt i din torra hud. Dessutom får du deras produkter till ett väldigt billigt pris när du beställer dem här på Luxplus. Ladda upp badrumsskåpet och var redo med Dermasil’s hudvårdsprodukter när din torra hud behöver det som mest!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.