Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DERMASEL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DERMASEL

DermaSel

DermaSel är ett företag som specialiserat sig på kosmetiska och farmaceutiska produkter och har framgångsrikt utvecklat och distribuerat detta i mer än 40 år. Portföljen består av naturmedicin, badsalt, dermatologiska hudvårdsprodukter och kosmetika till apotek.

HUDVÅRD MED MINERALSALT FRÅN DÖDA HAVET

DermaSel’s produkter är baserade på det naturliga mineralsaltet från Döda havet. Saltet utvinns och transporteras till fabriken i Tyskland, där det används i DermaSel’s produkter.

Saltet i Döda havet är unikt eftersom att mineralinnehållet är signifikant högre än i havsvatten, då saltkoncentrationen är upp till 31,5%. På grund av den höga koncentrationen kan man lätt flyta på havsytan, då saltet gör att kroppen håller sig uppe på ytan. Havet kallas “Döda Havet” eftersom det höga saltinnehållet innebär att fisk eller makroskopiska djur inte kan leva i detta hav. De fyra viktigaste mineralerna som finns i Döda havet är: Magnesium, Kalium, Brom och Kalcium.

Det höga saltinnehållet från Döda havet gör att hudvården innehållande detta salt har särskilt god effekt på personer med eksem och psoriasis etc. Produkterna har också en uppstramande effekt och ökar blodcirkulationen.

ÅTERFUKTANDE ANSIKTSMASKER MED AKTIVA INGREDIENSER

DermaSel gör många olika ansiktsmasker, så det finns en produkt oavsett vilket behov du har. Bland vårt sortiment kan du hitta ansiktsmasker som arbetar under natten, innehåller kaviar, är exfolierande. De erbjuder också masker som innehåller antioxidanter och enzymer, men även ingredienser som har en lugnande, uppstramande och anti-aging effekt.

BADSALT MED SALT FRÅN DÖDA HAVET

Eftersom DermaSel’s kärnkompetens ligger i att göra produkter med naturliga mineralsalter från Döda havet, är det också uppenbart att deras badsalter innehåller detta salt. Badtsalterna skämmer bort dig lite i vardagen och kan göra en dålig dag lite bättre. Om du inte har ett badkar, kan du enkelt hälla lite badsalt från DermaSel i en liten skål och göra ett skönt fotbad och bli av med den hårda huden på foten.

BILLIGA ANSIKTSMASKER OCH BADSALT FRÅN DERMASEL

Här kan du finna näringsrika och effektiva ansiktsmasker och badsalt som skämmer bort din kropp genom att ge den vård den behöver. Oavsett om du vill exfoliera, återfukta, strama upp eller bara vill lugna din hud så kan du hitta produkter som hjälper till med detta. Dessutom innehåller de det unika och välkända mineralsaltet från Döda Havet som ger extra effektiv behandling på din hud. Dessa unika kropps- och ansiktsprodukter kan du få till ett väldigt billigt pris här på Luxplus. Hur bra låter inte det?

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.