Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DERMACOL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DERMACOL

Dermacol

Dermacol Make Up Cover Foundation är en fantastisk och omfattande serie av foundations. Dermacol Make-Up Cover Foundations innehåller 50% pigment, vilket gör dem extremt täckande och dryga. Dermacol Make Up Cover Foundation används också av proffs vid photo shoots och som makeup i filmer, vilket säger lite om deras täckning och hållbarhet. Med Dermacol Foundations kan du exempelvis täcka ärr, mörka ringar under ögonen, blåmärken, tatueringar, oren hud och akne, pigmentförändringar, åldersfläckar och andra hudproblem som du vill dölja. Denna foundation passar även till att skapa extrema makeup-looker, där man vill ha en helt jämn och täckande bas att arbeta utifrån. Dermacol Foundations är även allergivänliga, parabenfria, vattentåliga och innehåller SPF (solskyddsfaktor) 30.

Dermacol make-up cover foundation matchar din hudton

Dermacol Make-Up Cover Foundation erbjuds i ett brett utbud av olika nyanser och toner, så att du kan hitta den foundation som är en perfekt matchning till din egen hudton. I serien finns också en Dermacol Satin Make-Up Base Primer som kan appliceras innan du Dermacol Foundation för ett felfriare resultat och en silkeslen hud med naturlig lyster. Dermacol Make Up Cover Foundation är väldigt dryg och du behöver en endast en liten mängd pga. att färgen gradvist naturligt byggs upp av sig själv. Dermacol Make-Up Cover Foundation kan appliceras och blandas med fingrarna eller en våt makeup-sponge för att få en så perfekt finish som möjligt.

Dermacol’s legendariska täckning

Dermacol Make-Up Cover Foundation kan användas både på ansikte och kropp, så oavsett vad du önskar att täcka, kan denna foundation hjälpa dig. Har du exempelvis ett arbete som kräver att du inte får ha synliga tatueringar eller om du bara vill täcka missfärgningar på din kropp, så är lösningen inom räckhåll. Deras foundation ger extremt bra täckning och ett hållbart och naturligt resultat, så att du kan slippa tänka på och bekymra dig över dina osäkerheter. Är du på jakt efter en foundation utöver den vanliga, med bra täckning och hållbarhet, men som ändå ger ett naturligt resultat? Med dessa foundations från Dermacol kan du gå hela dagen, både i fukt och solsken, utan att känna att du behöver applicera extra makeup eller solskydd. Spara tid, kraft och pengar och köp din foundation från Dermacol billigt här på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.