Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DEPEND

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DEPEND

Depend

Depend är ett svenskt märke som sedan 1952 varit en stor spelare i skönhetsbrasnchen. Depend har under många decennier skapat rykte om sig för sina högkvalitativa skönhetsprodukter som säljs i hela Norden.

Depend cosmetic

Depend Cosmetic var under sina första dryga 40 år endast verksamma inom frisörmarknaden där de snabbt blev ett självklart val för såväl svenska som utländska frisörer. Efter åratal av marknadsundersökningar valde man i 1989 att expandera sitt sortiment med nagelvårdsprodukter och särskilda produkter för ögonstyling. Det är för sina produkter inom dessa områden Depend Cosmetic är mest kända idag. En stor del av företagets produktion ligger fortfarande i den egna fabriken i Halmstad.

Depend lösögonfransar

Depend är idag kanske mest kända för sina olika produkter för ögonstyling, och flaggskeppet får man nog säga är Depend lösögonfransar. Det är få som är intresserade av lösögonfransar som inte känner till Depend. Vi är glada över att nu kunna erbjuda Depend lösögonfransar till våra medlemmar.

Vad är anledningen till den enorma framgång som är Depend lösögonfransar? En av styrkorna är absolut att utbudet är så brett. Depend lösögonfransar finns i nästan oändligt antal variationer, för att du ska kunna hitta lösögonfransar till varje tillfälle. Om du vill ha en nedtonad, sofistikerad look för vardagen eller enklare festliga tillfällen kan du välja ett par tunnare lösögonfransar som påminner om naturliga ögonfransar. Om du däremot önskar en dramatisk look till riktigt festliga tillställningar, eller kanske till och med maskerader, finns Depend lösögonfransar i riktigt extravaganta utföranden. Depend lösögonfransar är otroligt lätta att applicera, och för bäst resultat rekommenderas att använda märkets eget ögonfranslim.

Depend ögonbrynspennor och andra ögonbrynsprodukter

Några andra storsäljare inom ögonprodukter är Depend ögonbrynspennor och andra ögonbrynsprodukter. Med hjälp av ögonbrynsprodukter från Depend kan du färga och forma dina ögonbryn precis hur du vill. Även här är utbudet otroligt brett, så att du kan välja den Depend ögonbrynspenna som passar till varje tänkbart tillfälle. Gör som tusentals andra och prova en Depend ögonbrynspenna och andra ögonbrynsprodukter, och märk vilken skillnad riktigt snygga bryn gör för hela din look.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.