Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DENTEK

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DENTEK

DenTek

DenTek är ett amerikanskt företag som specialiserat sig på att skapa effektiva tandvårdsprodukter, men speciellt tandtråd till privata konsumenter som önskar att förbättra sin munhygien.

DenTek grundades år 1985 av John Jansheski, vars pappa uppfann den smarta tandtråden anpassat för hemmabruk. Idag är DenTek ett av världens största varumärken inom tandvård och tandtråd.

MINI TANDBORSTAR FRÅN DENTEK

Bland några av de mest kända DenTek-produkterna hittar du DenTek tandtrådsticks, tandtrådspicks, eller på engelska kallade Floss Picks, som gör det lättare att rengöra tänderna och bibehålla en frisk munhygien.

DenTek har även skapat de populära små mini-tandborstarna Easy Brush Cleaners som når de allra minsta utrymmena mellan tänderna, de områden som den vanliga tandborsten inte räcker till. De små mini-tandborstarna, även kallade mellanrumstandborstar, är perfekta att använda om dina tänder sitter väldigt tätt mellan varandra och om matrester eller annat har tendens att fastna mellan dina tänder. Med DenTek tandvård kan du vara säker på att dina tänder blir helt rena, även vid de trängsta utrymmena där det är svårt att komma åt. Du får friskare, vitare tänder och en mer frisk och fräsch munhygien och andedräkt. Den finns en anledning till att DenTek har blivit ett av de största varumärkena inom tandvård på den amerikanska marknaden och i den övriga världen. Den har vid tillverkningen av sina tandvårdsprodukter nyckelordet “Hög Kvalitet”. Alla DenTek’s tandvårdsprodukter går kontinuerligt genom olika tester för att säkerställa att deras produkter alltid uppfyller företagets höga krav. Med detta sagt, kan du alltid vara säker när du väljer att köpa tandvårdsprodukter, som exempelvis tandborstar och tandtrådar, från DenTek - de sviker inte på kvaliteten!

TANDTRÅD FRÅN DENTEK ÄR LÄTT ATT ANVÄNDA

Det är nästan skrämmande hur mycket rester och smuts som sitter mellan tänderna, även efter att du borstat dina tänder. Därför är det en bra idé att använda tandtråd efter varje måltid eller efter varje tandborstning för att få bort de sista resterna som fastnat mellan tänderna. DenTek har gjort det lätt för dig att ta hand om hela din mun och nå alla tänder, även de längst bak, med hjälp av de små tandtrådshållarna. Flera av de populära dental floss sticks tillkommer med en frisk smak av mint som lämnar din mun frisk och ger dig en god andedräkt. Med DenTeks högkvalitativa tandvårdsprodukter kan du helt enkelt ta hand om hela din mun och alla dina tänder, på ett effektivt, billigt och enkelt sätt när du köper DenTeks tandvårdsprodukter här på Luxplus!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.