Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DEAR BARBER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DEAR BARBER

Dear Barber
Dear Barber erbjuder ett stort sortiment med produkter till både skägg, mustasch, ansikte och hår och har snabbt vunnit konsumenternas hjärtan med sina kvalitetsprodukter och läckra design. Dear Barber är ett brittiskt märke som grundades 2014 och är ett sofistikerat alternativ till alla män som gillar att ge sig själv det lilla extra. Dear Barbers sortiment är helt klart en godisskål för alla hipsters som vet vad de vill ha. Britterna var redan från början på hugget när det gäller Dear Barbers utbud, och bara året efter att märket grundades vann Dear Barber en utmärkelse som årets bästa varumärke inom stylingprodukter till män i England.

Dear Barbers utbud är exklusivt, väl uttänkt och okonstlat. Från Dear Barber köper du bland annat schampo, skäggolja, mustaschvax, balsam, pomada och långt mer därtill. Dear Barber har också flera presentaskar i sitt sortiment, och vare sig det är just en presentask eller en av deras andra läckra produkter du fastnar för, kommer det definitivt göra dig, eller en man i din närhet, glad! Letar du efter present till pojkvän, present till pappa, farsdagspresent, julklapp till make eller present till tonårskille så är Dear Barber alltid ett bra alternativ. Sortimentet täcker allt en man behöver, vare sig han satsar på skägg, renrakat ansikte eller snygg frisyr.

Dear Barber strävar efter att hålla sina produkter så rena som möjligt, och har därför i största möjligaste mån naturliga ingredienser utan parabener i sina produkter. Dear Barber är godkända med märkningen “grön salong”, vilket är en kvalitetsstämpling och ett kvitto på att det är rena och bra produkter både i förhållande till konsument och miljö.

Letar du efter en riktigt bra, eller, helt ärligt, den bästa skäggoljan på marknaden, en värdig shaving cream, det bästa mustaschvaxet som tänkas kan och är du efter att köpa rakolja så är det definitivt läge att testa produkterna från Dear Barber. Hos oss på Luxplus köper du dem dessutom billigt, smidigt och enkelt. Den snygga designen på produkterna gör det dessutom extra värt att klicka hem Dear Barbers schampo till män, skäggolja, rakolja, vax etcetera. Ta den moderna barberarkänslan med hem till badrummet och skäm bort dig själv!
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.