Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DAX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DAX

Dax

Imperial Dax är ett amerikanskt företag, som många främst känner igen för deras ikoniska hårvax Dax Wax. Dax har funnits i mer än 50 år och idag finns Dax produkter på många hyllor i över 50 länder runt om i världen. På 1990-talet och början av 2000-talet var det inte en enda pojkfrisyr som inte var stylad med Dax Vax. Kanske kommer du ihåg mottot: “There’s no Wax like Dax”.

Dax Wax Innehåll

Dax är dock mer än det populära hårvaxet och hos Luxplus hittar du ett urval av hårprodukter från Dax. Sortimentet erbjuder bland annat Dax Wax Super-Neat, vilket är en hårkräm som ger håret en lätt stadga. Krämen passar till de flesta hårtyperna och frisyrerna. Därutöver kan du finna Dax Neat Waves som består av 100% lanolin. Vaxet ger ditt hår den perfekta stadgan, samtidigt som den verkar återfuktande. Vaxet innehåller även balsam, vilket gör ditt hår mjukt och glänsande, utan att ge ett fettigt resultat. Dax har också gjort ett balsam speciellt utformat för att lätt kunna få ut vaxet ur håret. De erbjuder även hårprodukter som behandlar håret inifrån och ut och dessa produkter kommer i olika slags former såsom geléer, oljor och pomader. Faktum är att Dax har gått så långt att de också har gjort en klädkollektion. Denna klädkollektion erbjuder vi inte här på Luxplus, men det är inte helt omöjligt att finna den genom en enkel sökning på Google.

För att få de bästa resultaten med dessa hårprodukter ska du bara applicera önskad mängd vax mellan dina handflator och gnida ihop händerna. Detta skapar en värme som kommer att vaxet blir mjukare och lättare att arbeta med. Vaxet ska appliceras i torrt eller fuktigt hår och du använder fingertopparna för att forma och skapa den frisyr du vill ha.

Billigt vax från Dax

Dax har ett mycket färgstarkt utseende och varumärket är enkel att känna igen. Dax kommer i olika varianter och därför kan det inte vara helt omöjligt att finna det vaxet som passar just dina önskemål. Köp Dax hårprodukter här på Luxplus, då det både är enkelt, effektivt och billigt!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.