Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DAVINES

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DAVINES

Davines

Davines är ett professionellt och vetenskapsbaserat hårvårdsmärke som etablderas 1983 av familjen Bollati i Parma, Italien. Davines har sedan grundandet blivit ett stort internationellt hårvårdsmärke med schamposerier av mycket hög kvalitet. Davines är särskilt kända för förpackningarnas annorlunda design med sina genomskinliga schampo- och balsamflaskor, som absolut inte ser ut som något annat märke på marknaden. Närheten till Milano gjorde att Davines snabbt började användas av stadens toppmodeller. Ordet om Davines toppkvalitativa hårvård spred sig därifrån ut i världen, och idag känner alla hårvårdsentusiaster och hårstylister till märket.

Davines produkter

Davines var usprungligen en forskningsanläggning som tog fram vetenskapsbaserade hårvårdsprodukter åt andra märken. Davines produkter var egentligen ett sidoprojekt, som blev en sådan succé att familjen tillslut blev tvungna att fokusera på att utveckla fler och fler unika hårvårdsprodukter.

De kändaste av Davines produkter är hårvårdsserierna Love, Momo och Nounou. Dessa klassiska hårvårdsserier är märkets klassiska storsäljare som funnits i åratal, men fortfarande är lika populära. Davines produkter har inte bara unika i sina stilrena förpackningar, utan även produkternas namn är speciella – de heter sådant som Davines Minu och Davines OI.

Davines hair mask

En av de nyare serierna är Davines NaturelTech som tagits väl emot av märkets världen över. Serien består av ett antal Davines hair masks och hårkurer som stärker ditt hår och gör livlöst hår vackert glänsande igen. Davines hair masks i serien NaturelTech har ett snyggt, modernt uttryck kombinerat med en retrolook från de apoteksliknande flaskorna som gör sig fina i badrummet. Det är inte konstigt att denna serie har blivit en ny klassiker bland Davines produkter. Om du är noggrann med såväl läcker design som riktigt professionella hårkurer är det hårvårdsmärket Davines hair masks du ska satsa på.

Din bästa Davines-återförsäljare

Vi kan med rak rygg säga att vi är våra medlemmars bästa Davines-återförsäljare. Du kan glömma tider då riktigt professionell hårvård som Davines skulle köpas till överpris hos skönhetssalonger och frisörer. Här på sidan kan du istället köpa Davines till rea-priser. Välj Luxplus som din Davines-återförsäljare och spara stora pengar på förstklassig italiensk hårvård.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.