Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

DAILY CONCEPTS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

DAILY CONCEPTS

Daily Concepts

“We are individuals who think (and sing in the shower)”

Så beskriver teamet bakom Daily Concepts sig själva, och det är också så de beskriver sin tilltänkta målgrupp. Hos Daily Concept älskar man helt enkelt att duscha, och anser att det är en nödvändighet som inte måste vara ett tråkigt måste. Tvärtom kan din dagliga dusch vara ren terapi. Tänk på det – i en stressad vardag är duschen ett av få tillfällen där du får möjlighet att stänga av allt annat och bara vara för dig själv utan alla stressande yttre faktorer som omringar dig. Vi är många som använder duschen som sångbås, tankesmedja och en plats att njuta av ensamheten, och här kommer Daily Concepts in med produkter som gör din duschupplevelse ännu skönare.

Kroppsvård från Daily Concepts

Morgonduschen innebär starten på en ny dag med nya möjligheter. Du får möjlighet att reflektera och ta hand om dig själv. Genom att använda kroppsvård från Daily Concepts blir detta inte bara enklare, utan också lite extra njutbart. Alla härliga kroppsvårdsprodukter från Daily Concepts som är tilltänkta till duschen kommer i smarta förpackningar med sugkopp, så att de lätt kan hängas på väggen i duschen för enkel användning.

Tvättsvamp till kropp från Daily Concepts

Daily Concepts är mest kända för sina tvättsvampar till kropp, som kommer i många olika varianter. I sortimentet finns både skrubbsvampar med exfolieriande egenskaper och mer vanliga, skonsamma tvättsvampar till kroppen. Alla tvättsvampar från Daily Concepts har en smart lapp med en text som gradvis suddas ut när det är dags att byta ut den. Detta börjar oftast ske efter cirka 90 användningar. Du slipper därför undra över om din tvättsvamp till kropp fortfarande är fräsch nog – smart va?

Ansiktssvamp från Daily Concepts

Se även sortimentet av olika sorters ansiktssvamp från Daily Concepts. Även dessa kommer i en smart förpackning som du lätt fäster på väggen i duschen, och med lappen som visar när det är dags att byta ansiktssvamp. Daily Concepts ansiktssvampar finns i en mängd olika varianter med olika egenskaper – med eller utan scrub, och för olika hudtyper. Gör din dagliga dusch och din vardag enklare och lite mer njutbar med Daily Concepts.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.