Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

D:FI

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

D:FI

D:Fi
D:Fi är ett känt märke inom hårstyling som hela tiden håller sig uppdaterade med de senaste trenderna samt utvecklar funktionella hårvax och tar fram ett otal av nya hårstyling produkter som snabbt kommer ut på marknaden.

Dfi vax, skum, hårspray, hårpuder dfi stylingcreme, shampoo, conditioner, hårvax och mycket mer gör det möjligt att styla ditt hår på nya och spännande sätt, och produkterna hjälper dig att skapa frisyrer med attityd och kant.
De många hårvax från dfi är några av de bäst säljande vaxen i skandinavien, och d:fi är speciellt kända för sina dfi DSculpt, dfi Dstruct vax och dfi Extreme Hold Styling Creme som finns i storlekarna 75 g och 150 g.

D:fi d:struct Molding Creme i den blå design är en super populär hårvax med ett medium hold och som ger en matt effekt och finnish. Om du söker ett extra starkt hold kan du istället använda d:fi Extreme Hold Styling Cream som får frisyren till att hålla extra länge och ger ett vackert shine. DFI ger dig friheten till att styla ditt hår som du vill - med en lätt stadga eller maximal hold, och ger samtidigt otroliga styling möjligheter.

D:fi är en super trendig vax och styling produkter som speciellt har de yngre och självsäkra användarna som målgrupp. Alla vax och styling creme fra d:fi serierna är skapade till att ge folk lusten att experimentera med sin look och byta frisyr efter humör.

D:fi producerar vax, schampo, balsam, hårstyling creme, hår puder, hårpray, hårvax, hairspray osv. till dig som önskar otroligt bra kvalitet när det gäller dina produkter till håret. Som något extra unikt har d:fi även skapat vax och hårprodukter som doftar härligt och innehåller fräscha toner av frukt som får håret till att dofta gott hela dagen.

Alla d:fi serierna med vax, hårstyling och hårvård produkter har precis lanserats i en ny och modernare design som verkligen sticker ut på frisör och styling marknaden. Lägg till exempel märke till det lilla svarta värmekänsliga märket på locket av alla dfi produkterna, som blir en häftig bild när du gnuggar på det. En liten rolig detalj som markerar d:fi produkternas stil, humor och leklust.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.