Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CYCLAX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CYCLAX

Cyclax

Cyclax grundades i slutet på 1800-talet, vilket gör företaget till ett av världens äldsta kosmetikföretag. Företaget grundades i England 1987 av Mrs Hemming. Efter knappt 15 år hade företaget ett sortiment med hela 40 produkter inom hårvård, hudvård, kroppsrengöring m.m. Redan innan första världskriget fanns Cyclaxs produkter att köpa i stora delar av Europa.

Mrs Hemmings son Gery tog över företaget i början av 1920-talet. Han såg till att verksamheten etablerades i bland annat USA. I samband med detta började Cyclax etablera skönhetssalonger runt om i världen.

I början av 1960-talet mottog företaget den oerhört prestigefyllda titeln “Royal Warrant of Appointment”. Prinsessan Elizabeth II var en trogen användare of Cyclax, vilket så småningom ledde till att Cyclax utsågs som hovleverantör.

Fram till 1970-talet var Cyclax ett familjeägt företag. Idag har företaget en annan ägare, men produkterna utvecklas och produceras fortfarande i England. Precis som förr, utgörs en betydande del av produkternas innehåll av naturliga ingredienser.

Hudvård och tvål från Cyclax

Cyclax har idag ett sortiment som innefattar det allra mesta inom kategorin hudvård. Här hittar du bland annat body scrubs, ansiktskrämer, bodylotions, bakteriedödande handtvål och mycket mycket mer. Samtliga produkter pryds av den engelska hovleverantörsstämpeln, vilken påminner om företagets långa historia, erfarenhet och dedikation.

Produkterna är berikade med naturliga, vårdande ingredienser, såsom aloe vera, kakaosmör och jojobaolja. Dessa ingredienser vårdar din hud och ser till att den förblir återfuktad. Därtill kan du välja och vraka bland ett flertal olika dofter, däribland uppfriskande lavendel och fruktig aprikos.

Utöver kvalitativa ingredienser och behaglig väldoft, kan du njuta av ett företag som är trogen sin historia och tradition. Varje produkt görs med oerhörd stolthet och respekt för de gamla principerna tillsammans med ett innovativt förhållningssätt.

Billig hudvård från Cyclax

Från Cyclax får du kvalitativa hudvårdsprodukter som vilar på över 130 års erfarenhet och tradition. Att företaget har klarat sig så länge beror bara på en sak: riktigt bra produkter. På den här sidan har vi samlat vårt utbud av Cyclax populära produkter till riktiga vrakpriser.

Välj Cyclax nästa gång du köper handtvål eller ansiktskräm och förstå varför Cyclax är ett av världens äldsta kosmetikvarumärken.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.