Tillagd som favorit
Borttagen som favorit
Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CUTRIN

Cutrin

När det kommer till frågan om nordisk hår, är det ingen som har mer erfarenhet och expertis än Cutrin. Vi som lever i norden utsätts för ett väldigt varierande klimat på en vardaglig bas, detta påverkar hårets struktur och i synnerhet hårbotten. Cutrin har därför utvecklat en rad produkter som är speciellt framtagna för skandinaviskt hår, för att ge håret den skräddarsydda vården det behöver. 


FRI FRÅN MJÄLL OCH IRRITERAD HÅRBOTTEN MED CUTRIN BIO+

Ofta när vi tänker hårvård så tänker vi omedelbart på hårets längd, men hårbotten är minst lika viktig för att uppnå ett starkt och vackert hår. Med Cutrin Bio+ Soothing Care kan du lätt ge din hårbotten den vård den behöver, för att bli fri från mjäll. Serien innehåller bland annat produkter som tränger in i hårbotten och tillför näring. Utöver Soothing Care serien har Cutrin Bio+ även utvecklat Anti-Dandruff Care serien, som är utvecklad för att bekämpa och motverka mjäll. 


CUTRIN BIO+ HAIR STRENGTH FÖR KVINNOR 

Har du som kvinna upplevt att ditt hår tunnas ut i en tidig ålder? Cutrin har utvecklat serien Hair Strength, som hjälper håret att komma tillbaka till toppform igen. Serien hjälper håret med att återta sin styrka, som har en positiv inverkan på hårets växt. 


CUTRIN BIO+ HAIR ENERGY TILL MÄN

Hair Energy är en hårvårdsserie särskilt framtagen för män som, precis som kvinnor, upplever håravfall. Håravfall kan vara en väldigt emotionellt drabbande upplevelse att gå igenom, då många av oss associerar hårets betydelse i stor utsträckning med vår identitet och självkänsla. Hjälp därför återta ditt hårs styrka, med produkter som är särskilt framtagna med det ändamål att hjälpa både hår och hårbotten, så håret kan framstå som stärkt och ha  en fyllig volym. 


Checka ut våra Cutrin produkter här på sidan och hitta just de produkter som passar dina behov, vare sig du är man eller kvinna. Upplev att håret återfår sin styrka, blir kvitt mjäll och kommer igång med att växa ut igen med de effektiva produkter Cutrin har att erbjuda.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus