Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CUTEX

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CUTEX

Cutex
Cutex är märket du ska vända dig till när du ska ta bort ditt nagellack. Med ett stort sortiment med nagellacksborttagning finns det mycket att välja på, och du hittar garanterat ett medel som passar dina behov. Cutex är ett amerikanskt märke som startade 1911, och med mer än 100 år på nacken har deras produkter en självklar plats i mångas hem. Som de själva skriver på sin hemsida är det många generationers kvinnor som har förlitat sig på Cutex nagellacksborttagning, vilket kan vara anledningen till att de är det mest förknippade varumärket i världen med just nagellacksborttagning.


Cutex produkter finns tillgängliga i fler än 100 länder, och sortimentet innefattar bland annat deras unika och patenterade nagellacksremover som alltid ligger i framkant, på minuten-produkter och nagelvårdsprodukter.


I Cutexs sortiment med nagellacksborttagning hittar man flera varianter, för var ens smak och önskemål. Hos oss på Luxplus kan du köpa billigt Cutex nagellacksmedel för både äkta naglar, lösnaglar, nagellackborttagning utan aceton, återfuktande nagellacksborttagning som inte torkar ut naglarna och nagelbanden, stärkande och vårdande nagellacksremover samt våtservetter med nagellacksborttagning kallade Cutex Moisture Guard Nail Polish Remover Wipes. Alla nagellacksborttagningsmedel från Cutex hos oss är givetvis väldigt billiga. Du kan med fördel använda dig av Cutex nagellacksborttagning när du ska ta bort gellack.

Cutex är inte bara ett av de mest välkända varumärkena i världen inom nagelvård, deras produkter är även bevisat snabbare på att lösa upp och ta bort nagellack än andra medel för nagellacksborttagning.

De aktiva ingredienserna i Cutex nagellacksborttagningsmedel är utöver aceton en patenterad proteinberikad formula som hjälper till att vårda dina naglar och nagelband när du tar bort ditt nagellack. Tycker du att det är svårt att få bort glitterlack och mörka nagellack från naglarna ska du använda dig av Cutex nagellacksborttagning med aceton. Nagellacksremover med aceton ska endast användas på naturliga naglar då det annars riskerar att lösa upp limmet som håller lösnaglarna på plats. I Cutex nagellacksborttagning utan aceton finns flera aktiva ingredienser, där etylacetat och alkohol är de två främsta. För att ta bort nagellack på lösnaglar rekommenderas att du använder en acetonfri nagellackborttagning. Observera att alla sorters nagellacksremover är mycket brandfarliga.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.