Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CRISTIANO RONALDO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CRISTIANO RONALDO

Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo… Man behöver inte säga mer egentligen. Men om det nu skulle vara någon därute som inte har hört om honom, så låt oss ge en kort introduktion. Cristiano Ronaldo är en internationellt känd fotbollspelare som utöver att ha spelat i flera storklubbar även är den största stjärnan i Portugals landslag. Han har bland annat blivit utsedd till både Europas och världens bästa fotbollsspelare. Dessutom är han en av de bäst betalade fotbollspelarna i världen, och han tjänar över en 1 miljon om dagen hos sin nuvarande forbollsklubb Real Madrid. Utöver sin lysande fotbollskarriär har Cristiano Ronaldo skapat ett eget märke inom vilket han bland annat har släppt Cristiano Ronaldo parfym.

Den första parfymen Ronaldo har lanserat kallas Cristiano Ronaldo Legacy och den släpptes 2015. Du köper denna parfym billigt och smidigt hos oss på Luxplus. Cristiano Ronaldo Legacy går i stil med Cristianos charm och stil, och som kan beskrivas som tidlös och maskulin förpackad i en läcker design. Herrparfymen Cristiano Ronaldo Legacy kan beskrivas som en träig aromatisk doft. Doftnoterna i parfymen är präglade av typiskt manliga ingredienser, lyx och passar perfekt till den som är kaxig både på och utanför planen. Toppnoterna består av en kombination av grönt äpple, kanel och lavendel. Hjärtnoterna är cederträ och rosmarin kombinerat med aromatiska toner av salvia. Basen består av patchouli, ambra och rökt sandelträ.

Cristiano Ronaldo har personligen varit involverad i att ta fram parfymen då det har varit en av hans målsättningar och en barndomsdröm att lansera en egen parfymlinje. Utöver att dofta maskulint och gott är det en läcker flaska att ha stående framme där hemma på badrumshyllan.

Cristiano Ronaldo Legacy finns som Legacy Eau de Toilette i 30 ml, 50 och 100 ml, och det finns även Cristiano Ronaldo Legacy deostick. Och även om du inte blir lika framgångsrik på fotbollsplanen som Cristiano Ronaldobara för att du bär parfymen Cristiano Ronaldo Legacy EdT, kan du mycket väl unna dig att lukta lika gott som honom. Räkna dessutom fler parfymer från Cristiano Ronaldo i framtiden, så håll utkik här på Luxplus.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.