Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CREST

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CREST

Crest

Idag är det inte så lätt att hitta rätt tandkräm, då det erbjuds otaliga varianter av tandkrämer i din matbutik och på dina apotek. Men kom ihåg att den bästa tandkrämen för dig är den du tycker om så pass mycket att du vill använda den varje dag. Självklart kan du köpa olika varianter, som antingen uppfyller de smaker och fördelar du önskar eller efter din familjs behov. Idag finns det tandkrämer för att möta de orala behoven hos alla typer av människor och det kan egentligen inte gå fel med en tandkräm som har märkningen av the American Dental Association, som Crest tandkrämer har! Men Crest erbjuder inte bara tandkräm, utan även munskölj och whitening-strips till dina tänder.

Tandkräm och munskölj från Crest

Det finns tandkrämer med olika typer av fördelar och effekter som gör det enklare i valet av tandkräm. Du kan exempelvis välja en tandkräm som hjälper till att förhindra plack, problem i gommen, emaljslitage och dålig andedräkt. Dessutom finns det tandkrämer som är formulerade för att lindra känslighetssmärtan i tänderna, men även specialtandkrämer för kosmetiska syften som att bleka tänderna. Utöver huvudsyftet att rengöra dina tänder, finns det många tandkrämer som erbjuder specifika fördelar eller till och med en kombination av fördelar, som exempelvis att ge vitare tänder och ett högt innehåll av fluor. Du kan helt enkelt hitta en tandkräm just för dina specifika behov och önskemål.

Det finns olika typer av tandkrämer som du kan välja mellan med olika typer av fördelar, såsom Antimikrobella, anti- plack och blekande tandkrämer.

Antimikrobella tandkrämer kan innehålla fluor, vilket är en antibakteriell ingrediens som hjälper till att hålla tandstenen borta och har känslighetsfördelar.

Anti-plack tandkrämer kan innehålla natriumpyrofosfat och sodium hexametaphosphate som hjälper till att förhindra att tandsten och fläckar bildas på tänderna och ovanför tandköttet.

Blekande tandkrämer innehåller kemiska och slipande ingredienser som hjälper till att avlägsna och förhindra att fläckar bildas på dina tänder. Om du använder denna under längre period, kommer du kunna att se att fläckarna har minskat och att dina tänder ser vitare ut.

Billiga tandkrämer, munsköljer och blekningsprodukter från Crest

Crest tandkrämer är en av de mest använda och rekommenderade tandkrämerna av tandhygienister. Många av Crest tandkrämer innehåller Stannous Flouride Complex, som består av fluor och aktiva rengöringskristaller för att kunna rengöra dina tänder och din mun så att du kan känna dig fräsch igen. Crest erbjuder ett stort sortiment av tandkrämer, munsköljer och blekningsprodukter i ett flertal olika smaker, så chanserna att du hittar just den rätta munhygiensprodukten för dig är ganska stor!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.