Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CONTIGO

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CONTIGO

Contigo

Contigo är en del av organisationen Kambukka som säljer och marknadsför innovativa och trendiga varumärken i Europa, Mellanöstern och Afrika. Contigo utvecklar en rad funktionella, innovativa och miljövänliga termos och vattenflaskor som alltid är bra att ha med när du är språng. Man har lagt mycket omtanke i deisgnen på sina olika produkter, samtidigt som man fokuserat mycket på att de ska vara robusta för att kunna klara såväl en stressig vardag som träning och utflykter.

Centigo är miljömedvetna, och alla deras produkter är BPA-fria.

Contigo vattenflaskor

Cortigo vattenflaskor finns i många olika varianter för att det ska finnas en Cortigo vattenflaska som passar alla, oavsett livsstil. Vattenflaskorna från Cortigo finns i mindre utgåvor som är otroligt smidiga att ta med överallt, såväl som mer avancerade vattenflaskor med karbinhakar för dig som sysslar med utmanande utomhushobbies såsom klättring.

Cortigo vattenflaskor kan öppnas och stängas med en hand, vilket gör de väldigt passande i situationer då du inte har två fria händer.

Contigo vattenflaskor till barn

Det är inte bara vuxna som behöver ha med sig behändiga vattenflaskor på farten. Contigo vattenflaskor till barn är nästan ett måste när ditt barn är ute och leker, åker på skolutflykter med mera. Contigo vattenflaskor till barn är mindre än de vanliga vattenflaskorna från Contigo, och har dessutom fina tryck och mönster som tilltalar barnen.

Contigo termosmuggar

Contigo är kanske mest kända för sina smarta termosmuggar, som är perfekta att ta med vart du än går. Om du inte hinner dricka kaffe eller te i lugn och ro på morgonen är en Cortigo termosmugg din räddare. Cortigo termosmuggar är droppfria och håller din dryck varm både i naturen, kollektivtrafken, bilen eller på jobbet.

Contigo termosmuggar kommer i många olika former, färger och storlekar och kan också öppnas och stängas med en hand. De är också väldigt lätta att göra rent. Contigo termosmuggar är tillverkade i rostfritt stål med vakuum, så att du är garanterad att din dryck håller sig varm i upp till 5 timmar, och vid kalla drycker upp till 18 timmar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.