Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

COMFORT

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

COMFORT

Comfort

Comfort var det första sköljmedlet i Storbritannien som startades år 1969. Deras kärlek för mjukare tvätt spred sig snabbt och idag är Comfort ett globalt varumärke som verkar i Europa, Asien, Latinamerika och i Mellanöstern. Det är idag ett väldigt erkänt varumärke inom tvättbranschen i hela världen och i de svenska hushållen för att hålla dina kläder mjuka och väldoftande. Kanske minns du doften av Comfort från din barndom?

Comforts Egenskaper

Även om mjukhet är en prioritet för Comfort, satsar de även på att deras tvätt skulle dofta gott. För att erbjuda mer har de utvecklat in-wash-fördelar för din tvätt såsom anti-statistiskt, lättstrykhet och koncentrerade produkter. De anti-bakteriella fördelarna som senare utvecklats har även visats sig vara en stor framgång. Comfort har ett brett utbud som kan erbjuda många olika fördelar utifrån ditt behov.

Comforts Doft

I utbudet finner du även olika dofter i många härliga dofter att välja mellan. Comfort använder sig av eteriska oljor och arbetar mycket med parfymexperter för att skapa minnesfulla kombinationer, men även för att skapa dofter som håller i sig länge. Kan du komma ihåg den fräscha doften av Blue Skies från din lakan?

Comforts sköljmedel

Det handlar inte bara om att dina kläder ska vara mjuka och dofta gott när det kommer till att använda Comforts sköljmedel. Det har även andra fördelar för din tvätt. Comforts sköljmedel förlänger bland annat livsspannet på dina kläder genom att reducera strykningstiden. Vid användandet av sköljmedel blir dina kläder mindre skrynkliga när de torkar och det förbättrar sättet strykjärnet stryks på kläderna. Utöver detta reducerar det också kläderna från att slitas, vilket innebär att livslängden på kläderna blir längre. Comforts sköljmedel hjälper till att öppna upp textilen i strukturen som gör att kläderna blir mer andningsbara, vilket hjälper svettet att transporteras bort från din hud och dina kläder. Vi spenderar mycket tid och pengar på att skämma bort vår hud, så varför inte bära kläder som förbättrar denna känsla? Sköljmedel jämnar ut fibrerna, som förhindrar styvhet och gör dina kläder därmed skönare att röra. Med Comfort sköljmedel hos Luxplus kan dina kläder både dofta gott och vara sköna att röra, till ett billigt pris!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.