Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CLUBMASTER

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CLUBMASTER

Clubmaster
Clubmaster solglasögon är det senaste modet. Du kan inte klara sommaren utan ett par av dessa super coola och billiga Clubmaster solglasögon. Det är den ultimativa accessoaren till semestern, stranden, sommarfesten eller till den moderna vardagslooken. Våra billiga Clubmaster solglasögon finns i många unisex modeller som passar alla. Prova dig fram och hitta din favorit mellan de många olika färger och glas.
De populära Clubmaster solglasögon är stilsäkra klassiska solglasögon som ofta bärs av de största kändisarna och modeikoner. Bågarnas smarta retro design och höga kvalitet ser till att du får en genomtänkt och stilsäker look.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.