Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CLATRONIC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CLATRONIC

Clatronic

Clatronic är ett tyskt märke som producerar elektronik och verktyg för hushållet till mycket förmånliga priser. De många elektroniska artiklarna från Clatronic är perfekta för dig som önskar smart och användarvänlig utrustning till hushållet utan att betala storkovan. I det stora utbudet av Clatronic-produkter hittar precis allt du behöver för att vardagen ska gå runt därhemma. Här hittar du t.ex. hårtorkar, rakmaskiner, nästrimmers, vattenkokare, dammsugare,värmeblåsare, mikrovågsugn, matberedare och mycket, mycket mer. Bland de många köksartiklarna finner du bland annat Clatronic köksvåg som väger med en oerhört precision, vilket är perfekt när du ska tillbereda dina kulinariska mästerverk. Därutöver finns det våffeljärn, muffin maker och även en sockervaddsmaskin som gör det kul att vara i köket och sno ihop läckra sötsaker och goda desserter, förslagsvis tillsammans med barnen.


CLATRONIC KÖKSUTRUSTNING


I Clatronics köksavdelning hittar du ett mycket stort antal av köksartiklar. Här finner du naturligtvis oumbärlig köksutrustning, såsom brödrost, kaffekokare, mikrovågsugn och vattenkokare. Clatronic erbjuder även köksartiklar som är lite ovanligare, såsom mjukglassmaskiner, pizzaugn, fonduegryta och elektroniska knivar. Dessa köksredskap gör det både enklare och roligare att vistas i köket. Vem tackar inte ja till en hemmagjord mjukglass en varm sommardag? 


CLATRONIC HÅRTRIMMER


Clatronic nöjer sig inte med att enbart göra tillvaron i köket både roligare och enklar . I Clatronic-sortimentet hittar du också produkter för personlig vård. Bland dessa produkter hittar du till exempel Clatronic hårtrimmerset med klipphuvuden i olika längder, en näshårstrimmer att ta bort irriterande hår i näsan och öronen med, manikyr- och pedikyrset och Clatronics populära elektroniska ansiktsborste


CLATRONIC BILLIGT


Det finns ingen anledning att betala dyrt för hemelektronik och köksutrustning. Med Clatronic får du bra och bra kvalitet till ett mycket förmånligt pris. På den här sidan har vi samlat Luxplus utbud av Clatronics produkter. Vi har pressat priserna ytterligare på dessa produkter, så att du har råd att fylla på köks- och badrumsskåpen med hemelektroniken som du saknar.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.