Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CLATRONIC

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CLATRONIC

Clatronic

Clatronic är ett tyskt märke inom elektronik och verktyg till hemmet och hushållet. De många elektroniska artiklarna från Clatronic är perfekta för dig som önskar smart utrustning till ditt kök och hushåll. Bland urvalet av Clatronic-produkter hittar du bland annat en Clatronic köksvåg som väger precist och snabbt när du ska baka. Det finns våffeljärn, muffin maker och även en sockervaddsmaskin som gör det kul att leka i köket och trolla fram läckra sötsaker och goda desserter, förslagsvis tillsammans med barnen.

CLATRONIC HÅRTRIMMER

Clatronic kan också annat än att framställa köksredskap. I Clatronic-sortimentet hittar du också produkter till personlig vård. Exempelvis Clatronic hårtrimmerset med klipphuvuden i olika längder, en näshårstrimmer att ta bort irriterande hår i näsan och öronen med, manikyr- och pedikyrset så du kan vårda och skämma bort dina händer och fötter, eller kanske Clatronics fotmassageapparat passar bättre som kan massera dina fötter och få dig att helt slappna av.

CLATRONIC KÖKSUTRUSTNING

I Clatronics köksavdelning hittar du oumbärliga och billiga produkter som en Clatronic pepparkvarn, ett blenderset med tillhörande ballongvisp och mixer, en kaffekvarn som enkelt maler kaffebönorna och säkrar dig en optimal kaffesmak. Du kan också köpa en billig juicepress från Clatronic så du själv kan göra läckra och hälsosamma juicer och smoothies till dig och din familj.

CLATRONIC BILLIGT

Det finns ingen anledning att betala dyrt för elektronik och köksutrustning. Med Clatronic får du bra och bra kvalitet till ett förmånligt pris. På den här sidan har vi samlat Luxplus utbud av Clatronic-produkter. Lägg märke till hur vi har pressat priset på Clatronic-produkterna helt ner i botten så du kan komplettera ditt hem med den elektroniska utrustningen som saknas till ett mycket överkomligt pris.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.