Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CIATÉ

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CIATÉ

Ciaté

Ciaté London är ett brittisk märke baserat i London och grundat av den kända manikyristen Charlotte Knight. Charlotte är känd för att veta precis vilka trender som gäller just nu, eftersom hon i många år arbetat backstage på modevisningar världen över. Ciaté med Charlotte Knight i spetsen har utmärkt sig för att ta fram sina helt egna pigment och nagellacksfärger som utgör pricken över i:et i varje outfit. De är dessutom duktiga på att ta fram högkvalitativa nagelvårdsprodukter som ger dina naglar precis vad de behöver för att se friska och starka ut.

Ciaté London har överösts med priser för sina nagellack och nagelvårdsprodukter – det eftertraktade Cosmopolitan Beauty Award för att nämna ett – tack vare den oantastliga kvaliteten, de pigmentstarka färgerna och för att produkterna är fria från alla former av skadliga ämnen.

Ciaté nagellack

Nagellack från Ciaté är omåttligt populära och världskända för deras annorlunda färger som är både pigmentstarka och sofistikerade. Ciaté har med sina oemotståndliga nagellack byggt upp en värld av glitter, glans och rosetter. Ciaté nagellack är ett måste i din sminksamling, och den ikoniska designen gör att du gärna låter dem stå framme på sminkbordet.

Förutom de pigmentrika färgerna är Ciaté nagellack känt för sina andra, speciella egenskaper. Du kan till exempel hitta nagellack från Ciaté med mer glitter än du aldrig tidigare upplevt, nagellack som ger dina naglar en äkta cowboylook, geléaktig yta eller sockervaddsliknande textur. Ciaté har till och med tagit fram nagellack med fjädrar i!

Bland de billigaste priserna på Ciaté i Sverige

Hos Luxplus hittar du ett brett utbud av fantastiskt nagellack från Ciaté, så du kommer med säkerhet kunna hitta en nyans som matchar din stil. Vi är dessutom väldigt stolta över att kunna erbjuda ett av de billigaste sortimenten av Ciaté i Sverige. Detta gör att du har råd att prova dig fram och gå på upptäcksfärd i Ciatés magiska universum av färg, glitter och glam – men vi varnar dig, Ciaté nagellack är beroendeframkallande!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.