Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CHANEL

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CHANEL

Chanel
Chanel är ett franskt modehus som är känt för sin mycket exklusiva design och luxuösa parfymer. Chanel skapades av den ikoniska designern Coco Chanel som med sin talang för stilren och klassisk design har skapat några av världens mest berömda parfymer och dofter till kvinnor och män.

Chanel är med på topplistan över världens mest kända och exklusiva parfymer som används av de största stjärnorna över hela världen. Med doftklassiker till kvinnor, så som Coco Mademoiselle, Chanel Allure, Chanel Coco, Cristalle, klassikern Chanel No. 5, Chanel No. 19, Allure Sensuelle och Chanel Chance, har Chanel skrivit in sig i historieböckerna som världsberömd parfymtillverkare och skapat en unik signaturdoft. Chanel parfymer och edt till kvinnor kännetecknas av deras intensitet och mycket feminina doftnoter som utstrålar sex och sensualitet. I den sekund du sprayar Chanel parfym på din kropp, kommer du att uppleva hur du doftar sexigt och förförande. Lura inte dig själv på den ultimata upplevelsen av lyx och kvalitet, och låt dig förföras av de unika parfymerna från Chanel.

Till män har vi valt ut billiga chanel parfymer som Chanel Egoiste, Egoiste Platinum som eau de toilette och Egoiste Aftershave Lotion till den moderna mannen som önskar att utstråla maskulinitet och självsäkerhet.

Det magiska universum från Chanel erbjuder även billig chanel kroppsvårdsprodukter som Chanel bodylotion, Chanel ögoncreme och chanel deodorant som innehåller vårdande och återfuktande ingredienser som de unika Chanel dofterna. Under märket Chanel kan du även hitta ett urval av chanel sminkprodukter så som chanel puder och chanel mascara.

Chanel är fransk finess när det är som bäst. Chanels lyxiga värld av mode och bra stil går igen i de många Chanel parfymerna. Med chanel parfymer som Coco Mademoiselle, Chanel Chance, Chanel no. 5, Chanel Allure m.fl. får du en unik doftupplevelse och en parfym eller edt som lever upp till designern Coco Chanels rykte för att vara en modig kvinna och en pionjär i modevärlden. Chanel parfymerna och dofterna är till de modiga och självsäkra kvinnor och män som vågar sticka ut och doft oemotståndligt.
Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.