Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CERRUTI 1881

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CERRUTI 1881

Cerruti 1881

Cerruti 1881 är ett franskt modehus grundat 1967 av den italienska modedesignern Nino Cerruti. Cerruti designar, tillverkar och distribuerar parfymer, kläder, sportkläder, handväskor, klockor och accessoarer i lyxklass. Cerrutis flaggskeppsbutik har sedan 1967 legat på exklusiva Place de la Madeleine i Paris. Sedan augusti 2006 har Cerruti varit en del av det amerikanska företaget MatlinPatterson Global Advisors.

Cerruti-parfym tog marknaden med storm

Under 80-talet producerade Cerruti 1881 främst kläder, och fick bland annat uppmärksamhet för att ha designat kläderna till filmklassikern Pretty Woman från 1990. Under den här tiden började man även ta fram dofter, och den första parfymen från Cerruti var Nino Cerruti Pour Homme. Därefter, 1991, kom deras klassiker Cerruti 1881 som måste sägas vara det franska modehusets genomslag på parfymmarknaden.

Cerruti 1881 Pour Femme

Hos Luxplus har vi naturligtvis den legendariska Eau de Toilette-doften Cerruti 1881 både till kvinnor och män. Parfymen till kvinnor heter Cerruti 1881 Pour Femme och möter först näsan med toppnoter av bergamott, freesia och andra härliga blomsterdofter. Hjärtnoterna består av kamomill, jasmin och koriander, medan de lite tyngre basnoterna består av en mer myskig och träig doft. Cerruti 1881 Pour Femme osar av fräsch elegans och kan användas av kvinnor i alla åldrar. Det är helt enkelt en klassisk doft som aldrig gör sig fel.

Cerruti 1881 Pour Homme

Cerruti 1881 Pour Homme är en aromatisk Eau de Toilette för män som lanserades 1991. Toppnoterna består av lavendel, nejlika, galbanum, enbär och hartser. Hjärtnoterna består av rosor, liljor och den sydostasiatiska blomman ilang-ilang. Du möter till sist de maskulina basnoterna av mysk, sandelträd, lavar, cederträ, peppar och furuträ.

Parfymen Cerruti 1881, både för män och kvinnor, är karaktäristisk genom sin naturliga och fräscha doft, som omfamnar essensen av livet runt Medelhavet. Hos Luxplus kan du hitta Cerruti 1881-parfymer billigt – så varför inte ta chansen att prova en riktig klassiker, när du får den till ett så bra pris? Det finns en anledning till att Cerruti-parfymen blivit en klassiker, så det finns en stor chans för att den kommer bli din nya favorit.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.