Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CELLU-CUP

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CELLU-CUP

Cellu-Cup

Cellu-Cup är det senaste inom självbehandling av celluliter, eller apelsinhud som det även kallas. Genom att skapa ett vakuum på huden ger den en effektiv bindvävsmassage som frigör de avfall kroppen har svårt att bli av med. Resultatet blir en märkbart slät och stram hud som du inte sett den på åratal. Cellu-Cup kan användas på alla områden på kroppen där du har problem med celluliter, och ger ett särskilt märkbart resultat på rumpan, magen, låren, höfterna och överarmarna.

Cellu-Cup - cellulitbehandling som fungerar

Med Cellu-Cup slipper du betala en massa pengar för dyra cellulitbehandlingar. Det kan dessutom vara skönt att slippa ta dig utanför hemmet för att få en cellulitbehandling som fungerar. Cellu-Cup har en praktisk storlek som underlättar behandlingen och kommer med en fin förvaringspåse som gör den lätt att ta med dig vart du än ska. Den är dessutom otroligt slitstark med en användningstid på över två år. Cellu-Cup är helt enkelt cellulitbehandling som fungerar – enkelt och billigt utan att du behöver lämna hemmet. Du kommer se en positiv effekt redan efter ett par behandlingar, och inom sex veckor kommer du se en riktigt stor förändring.

Koppning mot celluliter med Cellu-Cup

Cellu-Cup fungerar genom en metod som kallas koppning. Celluliter kan bekämpas effektivt genom att öka hudens blodcirkulation. Koppning mot celluliter fungerar som bindvävsmassage som ökar blodvirkulationen, och metoden har under de senaste åren blivit en otroligt populär metod allt eftersom människor världen över med cellulitproblem upptäckt vilka resultat det ger.

För att använda Cellu-Cup ska du först smörja in huden med olja. Vi rekommenderar att du använder Cellu-Cups egen cellulitolja för bästa effekt, men annan olja kan också fungera – det viktigaste är att Cellu-Cup får möjlighet att glida över huden. Kläm ihop koppen, placera den på huden och släpp. Du kommer märka att Cellu-Cup suger tag i huden och skapar ett vakuum. Därefter behöver du bara föra den i cirkulära rörelser på området du vill behandla. Du får en djupgående bindvävsmassage, och du kommer efter bara ett par behandlingar märka hur effektivt koppning är mot celluliter.

Cellu-Cup billigt hos Luxplus

Glöm bindvävsmassage och annan cellulitbehandling hos dyra salonger och kliniker. Cellu-Cup är effektiv och bekväm cellulitbehandling som bara kostar bara en bråkdel av vad cellulitbehandling hos kliniker kostar – särskilt om du köper Cellu-Cup billigt här på Luxplus. Din hud kommer bli slätare och finare, och din plånbok kommer hålla sig betydligt tjockare.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.