Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CAUDALIE

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CAUDALIE

Caudalie

Caudalie är inte som andra hudvårdsmärken. Det är fransk hudvård av högsta kvalitet gjorda av helt naturliga ingredienser från vingårdar i Champagne, Bordeaux och Bourgougne. Detta kan man kanske tro är ett uppmärksamhetstrick, men fortsätt läsa, så ska vi berätta varför ingredienser från franska vingårdar gör mirakel för din hud.

Caudalie hudvård

För att göra Caudalie hudvård använder sig av en mängd olika ingredienser från dessa vinstockar, och framförallt är det druvkärnorna som gör ger häpnadsväckande resultat för huden.

För drygt tjugo år sedan grundade Mathilde Thomas Caudalie hudvård tillsammans med sin man Bertrand. Paret hade själva använt olika delar av vinstockarna på deras vingård i Bordeaux för att göra egna, naturliga hudvårdsprodukter hemma. De visste dock inte varför vinstockarna hade sådana enastående effekter på huden, och de tog därför hjälp av forskaren och professorn Joseph Vercauteren. Resultatet av hans forskning visade att ämnena resveratrol, polyphenol och viniferin är de aktiva ämnen i vinstockarnas olika delar som gör underverk för huden. Från att bekämpa fria radikalier till att rent faktiskt strama upp hyn. Sedan dess har Caudalie hudvård vunnit otaliga priser för sina revolutionerande naturliga hudvårdsprodukter, som de nyfiket fortsätter utveckla hela tiden.

Caudalie i Sverige

På Luxplus älskar vi Caudalie hudvård, och därför såg vi det som en självklarhet att ta Caudalie till Sverige. Faktum är att världen över används någon av Caudalies hudvårdsprodukter var tredje minut, så varför skulle Sverige vara ett undantag?

Caudalie billigt

Det krävs ett ton stjälkar från vinstockarna för att få fram fem kilo ren resveratrol, och ett ton druvkärnor för att få fram tio kilo rent polyphenol – två av Caudalies främsta ingredienser. Det är därför inte konstigt att Caudalie är ett lite exklusivare hudvårdsmärke. För oss på Luxplus betyder dock inte exklusivitet att det måste vara dyrt. Här på sidan hittar du vårt utbud av hudvårdprodukter från Caudalie billigt, så att du också kan få prova dessa mirakelprodukter som du annars kanske inte har råd med. Köp Caudalie billigt hos Luxplus och spara stora pengar på ett av världens mest exklusiva hudvårdsmärken!

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.