Tillagd som favorit
Borttagen som favorit

CASTUS

Beloppet du sparar är beräknat utifrån normalpriset. Medlemspriserna på Luxplus gäller endast för medlemmar. Du blir medlem genom att välja att köpa till medlemspris när du genomför ditt första köp, och den första månaden är kostnadsfri. Därefter kostar det 89 kr/månad och du kan säga upp ditt medlemskap när du vill. Klicka här och se alla förmåner du får som medlem hos Luxplus.

CASTUS

Castus

Castus är ett danskt familjeföretag som sedan 1952 haft som mission att erbjuda sunda mellanmål och snacks. Castus betyder “renhet” på latin, och det är precis det Castus mellanmål och snacks är. Produkterna är alltid ekologiska, fulla av fibrer, utan konserveringsmedel, tillsatt socker och de testas alltid av de främsta snacksexperterna – barnen – innan de kommer ut på marknaden.

Castus fruktstänger

Castus fruktstänger är märkets mest klassiska produkter, och genom åren har fler och fler smaker tillkommit så att det finns en för alla smaker. Castus fruktstänger är det perfekta mellanmålet att skicka med barnen i matsäcken på skolutflykten eller när de ska ut och leka. Varje fruktstång är individuellt packad, vilket gör att Castus fruktstänger är smidiga att packa ned i väskan och håller sig goda länge trots avsaknaden av konserveringsmedel. Lätt att ta med, gott att äta och bra för kroppen – det finns få mellanmål som stämmer in lika bra på de parametrarna som Castus fruktstänger.

Castus fruktstänger - innehåll

Många förundras över hur barn kan tycka att något som är så hälsosamt också är gott. Svaret är enkelt: Castus fruktstänger innehåller drygt 90% frukt, vilket de allra flesta barn tycker om, vilket gör att de är naturligt söta och saftiga. Resterande ingredienser är fibrer som är nyttigare energi än tomma kolhydrater och framför allt gör att barnen orkar mer i skolan och på lekplatsen. Casus fruktstänger är naturligtvis helt ekologiska.

Castus i Sverige

Castus läckra produkter har länge varit självklara mellanmål och snacks för barnfamiljer i Danmark. Det tog dock lång tid innan svenska barnfamiljer började ta Castus till sina hjärtan. Vi på Luxplus är glada över att som en av få återförsäljare av Castus i Sverige kunna bidra till att fler barn kan få upptäcka hur riktigt hälsosamma snacks också kan vara riktigt goda! Här på Luxplus hittar du en mängd goda och nyttiga snacks från Castus, från de klassiska Castus fruktstänger till de Castus Skrattbitar som fungerar utmärkt som lördagsgodis.

Luxplus använder cookies samt delar cookies med tredje part, bland annat för att komma ihåg dina inställningar och ge dig en bättre användarupplevelse.
OK
Välkommen till Luxplus
Luxplus är en medlemsklubb, som ger dig möjligheten att spara stora belopp på tusentals produkter. Du väljer själv ifall du vill handla för våra normalpriser eller ifall du vill ingå ett medlemskap och få tillgång till de stora medlemsrabatterna. Den första månaden är gratis och därefter kostar det 89, - / mån. - och du kan säga upp medlemskapet när du vill.

Utöver besparingarna på produkterna, får du som medlem också gratis frakt på ALLA beställningar. Vi ser fram emot att hälsa dig välkommen.